2777
2789
بچه هاموهای دخترم فره همش بایدباشانه حرارتی شونه کنم اذیت نشه همه میگن کوتاه کن دلم نمیادبنظرتون کوت ...

ضرر داره واسه موهاش این کارو نکن باشونه حرارتی  ،به موهاش روغن زیتون یا روغن بادوم تلخ بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به دوتا فرشته دعا کن خدا به منم یه دختر بده زایمان فوق وحشتناکی داشتم خودم و خانوادم دیگه از بچه ...

هیچ چیزغیرممکن نیست انشالله خدامراددلتوبهت بده دخترتوزندگی نباشه زندگی معنانداره

آرزومیکنم زیرتموم کارنامه های زندگی امضای خداباشه  

اینجا 15سالشه با 3سالگیش مادرفداش بشه

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
هیچ چیزغیرممکن نیست انشالله خدامراددلتوبهت بده دخترتوزندگی نباشه زندگی معنانداره

اره واقعا انشاالله خدا دامن همه منتظر هارو سبز کنه و بچه هایه همرو حفظ کنه پسر منم همین طور و یه آبجی نصیبش کنه امین