2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسرم نوزده بود خودم 13 تازه عاشق هم بودیم اما از رابطه و اینا هیچی بلد نبودیم چه برسه بارداری ...

قربونت برم ماهم خیلی همدیگرو دوستداشتیم و داریم خونوادم اجازه نمیدادن ک پدربزرگ مادربزرگم واسطه شدن،همه فکرمیکردن ازدواجمون ب 3سال نمی کشه اما ب کوری چشمشون ازهمه خوشبخترو دوام زندگیم بیشتر بود.خداروشکر درسته زود باردارشدم اما ادامه تحصیل دادم خیلی راضی بودم هستم گرچه پسرمو مادرم بزرگ کرده شیرداده.شماچندسالتونه؟

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
ببخشید یعنی شما ۱۱ساله بودین پسرتونو به دنیا اوردید؟؟؟🤔🤔

نخیر12بودم من1ماه دیگ 29میشم

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
💋💋💋👄

ای جانم 😍 قند عسل چه شیرینه خدا واستون حفظش کنه

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓
فدات جانم💋💋💋

😘😘😘

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓
قربونت برم ماهم خیلی همدیگرو دوستداشتیم و داریم خونوادم اجازه نمیدادن ک پدربزرگ مادربزرگم واسطه شدن، ...

من بیست و دو عزیزم خدارو شکر عزیزم همیشه خوشبخت باشید و عشقتون مستدام خیلی خوبه که ازدواج جلو تحصیلتون و پیشرفت و نگرفته 

من بیست و دو عزیزم خدارو شکر عزیزم همیشه خوشبخت باشید و عشقتون مستدام خیلی خوبه که ازدواج جلو تحصیلت ...

قربونت برم خانمی همچنین❤

عزیزم میخواد چیکار کنه اخه اتفاقا من البومو دیدم با کاربرا هم آشنا شدم خیلی دوس داشتم سیب ترش و ببین ...

عزیزم ۱۰۰ تا ادم همین دیشب کامنت میزاشتن میشه عکس مارو پاک کنی اونم ریلکس میگفت نه طرف عکس دوست و عکس جاری و... گذاشته بود بعد میگفت حالا چیکار کنم چطوری جواب بدم اگه چیزی بشه 

شاید واسه خیلیا مهم نباشه ولی به نسبت فرهنگ جامعه هنوز خیلیا واسشون مهمه عکسشون توی گوگل نباشه میگم نزارین واسه اینه بعد استرس نکشین 

💫من تصویری هستم از آنچه به گمانت میبینی...💫