1۲سالگی مادر شدین ای خدا من 13 ازدواج کردم میگن زود بوده
بله من تازه عقد کرده بودم باردارشدم تو 1ماه
همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑 (امیرعلی👬امیرسام♡غزال👭نهال) یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑 شاد و عاشقانهداریم در آخر My Religion I'S Humanity
همین دیشب البوم دوم دوستمون در اومد با ۷۱۵ تا عکس بازم عکس خودتون رو میزارین!!!
عزیزم میخواد چیکار کنه اخه اتفاقا من البومو دیدم با کاربرا هم آشنا شدم خیلی دوس داشتم سیب ترش و ببینم دیدم چند تا هم لباس عروس خیلی ناز دیدم فک نمیکنم خطر ناک باشه این آلبوم هایه وقیح
تو ک ازمنم زود تر ازدواج کردی چند سالگی ازدواج کردی؟
من اخرای 11سالگیم بود نامزدکردم تازه 1ماهم نشده بود 12سالم شد فهمیدم باردارم،یعنی عقدو بارداریم نهایت 1ماه طول کشید.
همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑 (امیرعلی👬امیرسام♡غزال👭نهال) یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑 شاد و عاشقانهداریم در آخر My Religion I'S Humanity
ببخشید یعنی شما ۱۱ساله بودین پسرتونو به دنیا اوردید؟؟؟🤔🤔
رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓