2777
2789
نه من ناراحتم مادرشوهرم خیلی پیره البته ببخشیدا بهتون برنخوره

شما که باید خوشحال باشید که پیره جوون باشه که هی توی زندگیت سرک بکشه اینطوری که بهتره واست بنده خدا توی خونه ش نشسته پا هم نداره دائم راه بیفته بیاد 

من شوهرم اختلاف سنی با مادرش 39 ساله اینقد بدش از مادرش میاد میگه هیچوقت درکم نکرد منو آورد ک زنگوله ...

در صورتی ک منو 18 سالگی ب دنیا آورده وقتی مدرسه میرفتم اینقد ب خودم افتخار میکردم مامانم جوان و زیباس همیشه همکلاسیم میگفتن چقد مامانت خوبه خوش بحالت حالا خواهرم از پدرم ک شدت خجالت میکشه میگه نیاد مدرسه مگه موهاش رنگ کنه پدر بنده خدا من اینکارو میکنه ولی خواهرم باز ناراحت مادرمم همینطور خواهرم حس خوبی بهشون نداره هی ب مادرم میگه مثل اجی شو همیشه در عداب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که باید خوشحال باشید که پیره جوون باشه که هی توی زندگیت سرک بکشه اینطوری که بهتره واست بنده خدا ...

نه بابا همش مریض همش درد وناله نه مهمونی میتونه بده نه مهمونیامون میاد اصلا برا ما مادری نتونسته بکنه 

نه بابا همش مریض همش درد وناله نه مهمونی میتونه بده نه مهمونیامون میاد اصلا برا ما مادری نتونسته بکن ...

ما که از مادر شوهر مادری نخواستیم فضولی نکنه توی گوش پسرش هی نخونه با زنت اینجور باش البته منفی مادری تو سرش بخوره کاش پیر بود خودم واسه ش پرستار میگرفتم ولی جوون نبود و فضول شما خدا بهت نعمت داده قدرش رو نمیدونی

نظر شما چیه مثبت یا منفی

مامانم راضیه منم دوسش دارم خیلی اما فاصله سنیه داداشم باهام خیلی زیاد قبل بارداریشم من راضی نبودم به این تفاوت سنی 

اگه نظرم متفاوت با نظرت بود ریپلای نکن چون تغیرش نمیدم