2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از سلبریتی ها این کارو میکنن و البته تو فامیلمونم چن تایی هستن و دیگ تبدیل ب سلبریتی شدن از بس پشت سرشون حرفه

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
اگر دوست داري و از لحاظ بدني آماده هستي چرا كه نه 

سلام توروخدا میشه تایپیک منم بیاین؟سوال دارم

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍

مادرشوهر خودمم بچه ی آخرش رو حدودا 42 سالگی آورد 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

من شوهرم اختلاف سنی با مادرش 39 ساله اینقد بدش از مادرش میاد میگه هیچوقت درکم نکرد منو آورد ک زنگوله پا گورش بشم ازش فقط مراقبت کنم از دوران راهنماییم با مادرش صحبت نکرده دیگه میگه درکم نمیکنه .بعد مادرمم خواهرخواهرم 38 آورد الان خواهرم ده سال خیلی اذیت همش میگه مامان موهات رنگ کن جوان شی نمیری مامان آرایش کن اینجوری نیا مدرسه کلا اختلاف زیادی دارن مامانم حوصله درس دادن و رسیدگی بهش نداره خیلی