2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین بگین از صبح تا شب چیا میخورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 107 پست
عزیزم همون چیزایی رو بخور که قبل بارداری میخوردی فقط حواست باشه حتما میوه و لبنیات و آجیل هر روز بخ ...

اخه میگن هفت ماه به بعد که وزن دوبرابر شش ماه اول زیاد میشه من خیلی میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته ی ۲۳ هستم ۵ کیلو اضافه کردم.

معمولا تا ظهر میخوابم بعد پامیشم نهار حدود ۱۰ قاشق برنج میخورم با یه ملاقه پر خورشت. بعدشم عصرونه یه تیکه نون و پنیرو گردو میخورم. میوه هم در طول روز معمولا یکی موز میخورم گاهی هم هندوانه.

شامم زیاد سنگین نمیخورم.

ولی در طول شب تا ظهر که بخوابم هروقت پاشم یه تیکه نون یا نصف موز میخورم.

در ۲۴ ساعت هم هر ۲ ساعت آب میخورم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

من همون غذای معمولی خودمو میخورم

صبح ها شیر با حالا یا خرما یا کاکایو یا عسل

ظهر نهار معمولا برنج با گوشت قرمز یا سفید

شام هم مثل قبل میخورم غذاهای جاضری مثل کتلت

میان وعده هم کمی میوه یا اجیل یا چیز ترش میخورم

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  

من صبح یه تخم مرغ ونصف نون

چندتا توت فرنگی

چای وخرما

یه بشقاب برنج وخورشت

شیروخرما یا شیرینی

بازم نون با 4تاکتلت

دوتا هلو وهندوانه

کلا قروقاطی زیاد میخورم

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

صبحانه منم یا بسکویته یاشیر گاههیم پنیر

نهار روحدودا یه بشقاب برنج

عصرم میوه میخورم

سه شیره هم برا کم خونی وقرص های اهن وویتامین

شبم شام زیاد میخورم تو هفته ۲۷ فقط۵ کیلو اضافه کردم زیر چشام حلقه زده وصورتمم لاغر شده

من خیلی میخورم هرچی باشه میخورم😁 رو یه چیز خاص تمرکز نمیکنم.وزنم خیلی رفته بالا فردا میرم مرکز بهداشت فک کنم دعوام کنن😁😂

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌
اخه میگن هفت ماه به بعد که وزن دوبرابر شش ماه اول زیاد میشه من خیلی میترسم

منم می ترسیدم

عزیزم وزن نی نی میره بالا تو بیشتر از 2 الی 3 کیلو اضافه نمیکنی قول میدم من الان چند هفته ست اضافه نکردم ولی شکمم شده یه هندونه

من با نصف معده و خوراک مثل شما هفته ۳۲ هستم ۱۸ کیلو اضافه کردم😭😭😭😭

ینی مثل من میخوری؟؟اخه‌چرا انقد اضافه کردیم پس به خدا کسایی که دوبرابر من میخورن دو سه کیلو اضافه کردن

من توی 4ماهم.یه کیلوهم اضافه کردم اونم بخاطر اینکه یرکارنمیرم فعالیتم کم شده من نسبت ب شما خیلیکمتر میخورم.شباک اکثرا حاضری میخورم. صبونهروزی به تخم مرغو میخوزم یکم بعدش یه لیوان شیر و دو سه تا خرما. ناهارم متوسط یا برنجی یا نونی.  مغزیجاتم چندتا دونه در طول روز میخورم و قرصامم همینطوز. میوه هم عصر اصولا سیبی چیزی باشه میخورم

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……