2777
2789
عنوان

داستان واقعی جن😵😵

| مشاهده متن کامل بحث + 4282 بازدید | 121 پست

عه بروزرسانیم خراب شد

چراکسی چیزی تعزیف نمکنه؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا یه دفعه بنویسید تمومش کنید دیگه یاد گرفتین قطره چکونی بنویسید توی هر تاپیکی میری انقد الکی استارترهاش لفت میدن آدم عصبی میکنن

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
من پام بیرون نبود از پتو خوااابم نمیبرد اصلا عادتم بود همیشه تا قبل دیدن کانجورینگ ۱ اونو ک دیدم ه ...

منم تا ۱ ماه اینجوری بودم😂😂😂 الان یادم رفته تازه ۲شم دیدم ولی ب ترسناکی اولی نیس

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
منم تا ۱ ماه اینجوری بودم😂😂😂 الان یادم رفته تازه ۲شم دیدم ولی ب ترسناکی اولی نیس

اره منم دوشو دیدم

زیاد ترسناک نبوددد

خووووشبحاالت

من دیگه اون ادم سابق نمیشم ولی😑😑😂😂😂

سلام (-:

من یکبار با همسرم رفتم پشت بوم تا قفسه پرنده هامونو بشوریم بعد دیدم همسرم کنارمه داشتم براش تعریف میکردم که یکدفعه دیدم شوهر از اتاقک پشت بوم اومد پیشم اولش ترسیدم الان برام عادی شده