2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ علامت خاصی نداره

دنبال این علائم نباش, مگه واسه سرگرمی خودت

روی هر فردی فرق میکنه

اصلا درست نیست

نه فال نخ و حلقه ,نه تست جدول چینی,  نه ادرار و حوش شیرین

هیچ کدوم

واسه من همه چی پسر درمیومد,  الان دخمله خداروشکر😍😍😍

سالم باشن فقط

همین

خدایا شکرت واسه همه چی❤

کف پاهام یادم نمیاد داغ بود انگار😁

عاشق ترشی جات وشور.از شیرینی متتفر حتی از دور یه چیز میدیم تهوع میگرفتم.

اکثراوقات گرممه

پوستم صاف وروشن شد.

دوهفته ویارشدید داشتم بجز اب ونون خشک ویزی از گلوم پایین نمیرفتم حس تهوع که صبح تا غروب بیشتر بود وشب ها اصولن ضعف داشتم.تهوع داشتم اما بالا تیاوردم بجز یکی دوبار.

اولین بار سمت راست نافم نبض حس کردم

عاشق لبنیات مخصوصا دوغ وکشک

بتام روز موعد ۸۰۵ بود .

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
عزیزم حتما یه‌ دلیلی داره‌که پسر میخان دیگه چرا دیگرانو درک نمیکنید خب وقتی عنوان میبینید نیاید داخل

اخ گفتی یعنی حالم بهم میخوره از اینا ک میان میگن وا مگه دختر چشه چرا ناشکری و.....خب تو مسلمون و با ایمان و شاکره خدا من بی ایمانم فقط پسر دوس دارم بتوچهههه تو دین تو ننوشتن فضولی و دخالته بیجا کاره بدیه??!

ماه دوم وسوم عاشق ترشی وشوری شده بودم پفک روباسرکه میخوردم!

یه دبه ترشی داشتیم از بس هوس هوس سرکه داشتم درش باز میکردم بو میکشیدم😁شوهرم نذاشت بخورم اما پنهونی یکی دوقاشق سر کشیدم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
منم هیچ تهوع و ورم و چیزی ندارم خیلی طبیعیه برام فقط یذره معده درد دارم گااااهی

انشاءا... که هرچی میخوای خدا بهت بده منم کلا ورم ندارم یعنی اصلا هیچ تغیری نکردم فقط شکمم یکم بزرگ شده 

ورم تو هردوتا جنس هست فقط مصرف نمکت رو فوق العاده کم کن که نه ورم کنی نه فشارت بره بره بالا انشاءا... که بارداری و زایمان راحتی داشته باشی

بی بی چکم همون مو۵دپری مثبت شد بتام موعدپری ۲۵۰ بودفقط دوهفته تهوع داشتم ماه اول ودوم سرفه زیادمیکرد ...

تموم علائمت با من یکیه فقط ماله من سمت راست نیس و اصلام تکون نمیخوره