2777
2789
بی بی چکم همون مو۵دپری مثبت شد بتام موعدپری ۲۵۰ بودفقط دوهفته تهوع داشتم ماه اول ودوم سرفه زیادمیکرد ...

من نفس تنگی دارم

از همون اولم زیر شکمم مثل نبض میزد

حرکتاش خیلی زودمتوجه شدم.

سره بچه اولم که دختر بود تا سونو انومالی حرکاتش نمیفهمیدم

ولی این یکی خیلی زودفهمیدم.

شما شیرینی میخوردی یا ترشی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ گفتی یعنی حالم بهم میخوره از اینا ک میان میگن وا مگه دختر چشه چرا ناشکری و.....خب تو مسلمون و با ...

اره والا حالا اگه کسی دختر بخاد بهش میگن روشن فکر و فلان ما جای هیچکس نیستیم نمیتونیم قضاوت کنیم چرا دختر میخای‌چرا پسر میخای امیدوارم نی نی سالم و صالح و پسر باشه انشالله فردا میری ان تی میگه بهت عزیزم

اره والا حالا اگه کسی دختر بخاد بهش میگن روشن فکر و فلان ما جای هیچکس نیستیم نمیتونیم قضاوت کنیم چرا ...

منم پسر دوسداشتم،چون خواهر ندارم و دورم پسر بود از بچگی،دیکه میدونسم با پسر راحت تر میتونم ارتباط بگیرم،خداروشکر پسرم شد

بی بی چکم همون مو۵دپری مثبت شد بتام موعدپری ۲۵۰ بودفقط دوهفته تهوع داشتم ماه اول ودوم سرفه زیادمیکرد ...

منم دوتا پسرام سمت راستن تهوع و ویار اصلا نداشتم شکم تیز میشه ترشی دوس داشتم 

منم پسر دوسداشتم،چون خواهر ندارم و دورم پسر بود از بچگی،دیکه میدونسم با پسر راحت تر میتونم ارتباط بگ ...

خداروشکر عزیزم اگه صلاح باشه خدا میده به نظر من اصلا عیب نیس که یکی پسر میخاد یا‌دختر اینجا کسی پسر بخاد میریزن سرش‌اما‌ دختر بخاد دورش میگردن