2777
2789
عنوان

کاش منم حامله باشم😭 میشه بیاین؟

2879 بازدید | 43 پست

من حدود 6ماهه اقدام کردم

تا حالا توی عمرم تأخیر توی پریود نداشتم مخصوصا بعد ازدواج

دوره هام 27 روزه س

ماه پیش پریود شدم دو روز اول خونریزی داشتم که از روز دوم خیلی کم شد و روز سوم قطع شد و تا روز هشتم لکه بینی قهوه ای رنگ داشتم رفتم دکتر و آزمایش همه چیزم اوکی بود و عدد بتام هم 1 بود که ینی منفی،  سونو هم قبل پریود رفته بودم که مشکلی نبود، 

از اونطرف وسط ماه رمضون ینی روز 18 سیکلم که شب قبلش رابطه داشتم افتادم به لکه بینی قهوه ای و بعد دو روز قطع شد،  که گذاشتم به حساب روزه و ضعیف شدن

حالا باید دوشنبه پریود میشدم که نشد و چهارشنبه شدم،  روز سه شنبه هم یه پیاده روی طولانی توی آب و رودخونه داشتم،  روز چهارشنبه پریود شدم ولی از دیروز قطع شده

مسافرت بودیم همه هم بدون اینکه بدونن من اقدام کردم یا عقب انداختم میگفتن چشمات شبیه حامله هاس

امکان داره حامله باشم؟؟ 😭 

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز این ماه اقدامم کسی هم نمیدونه همه میگن شبیه حامله ها شدی🤣

فک کنم ماها ژستش و میگیریم😂😭

امیدوارم حامله باشی عزیزممممم

فکرنکنم حامله باشی باوجود بی بی چک‌منفی،دکتر برو واسه چکاب

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
احتمالا ارایش نداشتی گفتن شکل حامله ها شدی😁

اتفاقا همین و گفتم

جاریم میگفت نهههه مدلت فرق کرده

گفتم لنز ندارم بیحال میزنم میگفت نه 😒

بخاطر استرس و اینکه همش فکرت به این چیزا مشغوله خونریزیت این مدلی شده من یه مدت اینجوری بودم&n ...

اخه این ماه چون یه دفه و دیر اقدام کرده بودم خیلی توی فکر حاملگی نبودما

استرسم 6 ماهه دارم

مثلا این ماه ریلکس بودم

پس لازم نیست برم دکتر؟