2777
2789
عنوان

کاش منم حامله باشم😭 میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2879 بازدید | 43 پست
منم دعا کنید عزیزان امروز می رم آزمایش دلدرد و کمردرد دارم نوک سینم هم سوزن سوزن میشه و میسوزه ...

الهی خدا دلت و شاد کنه عزیزم و خوش خبر باشی

جواب و بیا بگو اینجا

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روز چندم از کیت استفاده بکنم؟! 

من اون ماه که باردار شدم بعد پاک شدن هر روز گذاشتم تخمک گذاریم ۷ روز بعد بود یعنی روز ۱۴ سیکل.همون شبی که دو تا خط پر رنگ شد اقدام کردیم و روز بعدش

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
توروخدا دعام کنید خیلیییییی بچه میخوام 😭😭😭

منم ٤ماهه كه اقدام ميكنم ولي مث تو هردفعه فك ميكنم باردارم ولي چند روز بعد پريود ميشم خيلي استرس داشتمو هرروز بيبي چك ميزدم وكلي نااميد شدم ديگه اين ماه گفتم هرچي خدا بخادو ديگه بهش فك نكردم خيليم زود داره ميگذره بزام 😬

خدايا خودت فردامونو بساز تو بسازي قشنگتره :)  
ان شاالله این ماه دعا کنید زود انتظارم تموم شه

ان شاءالله 

ب قول دکترم ن خدا بخیله ن تو پیری 

حله ان شاءالله 😍

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
من اون ماه که باردار شدم بعد پاک شدن هر روز گذاشتم تخمک گذاریم ۷ روز بعد بود یعنی روز ۱۴ سیکل.همون ش ...

ممنون عزیزم پس دو سه بسته بگیرم 

وسط روز میذاشتی؟ 

رابطه ت پس شب درمیون نبود دیگه؟ 

منم ٤ماهه كه اقدام ميكنم ولي مث تو هردفعه فك ميكنم باردارم ولي چند روز بعد پريود ميشم خيلي استرس داش ...

امیدوارم همین ماه به آرزوت برسی😍

ممنون عزیزم پس دو سه بسته بگیرم  وسط روز میذاشتی؟  رابطه ت پس شب درمیون نبود دیگه؟

دو تا بسته گرفتم گلم.ساعت ۵ اینا بود فک کنم میذاشتم.نه ی شب در میون نداشتیم رابطه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
دو تا بسته گرفتم گلم.ساعت ۵ اینا بود فک کنم میذاشتم.نه ی شب در میون نداشتیم رابطه

ممنون عزیزم

امیدوارم نی تی به سلامتی و راحتی بیاد بغلت 😍

من و دعا من