2777
2789

من فردا دخترم واکسن داره.میگن واکسنش خیلی درد داره و ضمن اینکه احتمالش هست مجبور شیم بریم شهرستان بعدش مشکلی پیش نمیاد؟؟

قطره استامینویوفن بدم یا شربتشو کدوم بهتره؟؟

یا پروفن بدم؟

دیگه هر کی هر تجربه ای داره ممنون میشم ک بگه.

آی عم یک کاربر قدیمی 😐😑😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تب شدیدداره واینکه پاشون بشدت دردمیکنه،فعلاتوخونه باشید

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤
بعد از واکسن بهتره خونه باشین چون خیلی سنگینه بچه هم نمیتونه تا چند روز راحت راه بره تب هم میکنه

خب تا چندروز میشه واکسنشو نزنم؟ یعنی بندازم هفته دیگه عیبی داره؟

آی عم یک کاربر قدیمی 😐😑😶

من که مادرم هر چی گفت بیا خونه ما نرفتیم . چند روز قبل از عید واکسنشو زدم بنظر من خونه خودت باش چون بچه یک روز نمیتونه راه بره سختشه جاشو بنداز جلو تلویزیون تا بخوابه . 

کاربر قدیمی ام نمیدونم چرا ترکیدم😂😁 . تیکر تولد دوسالگی دخی نازم 

بستگی به بچتون داره مثلا دختر من خیلی بد واکسن نبود واکسن ۱۸ ماهگی هم اونقد که منو ترسونده بودن عجیب غریب نبود دخترم راه میرفت بازی میکرد تبشم مث بقیه واکسناش بود فقط تا یک ماه جای واکسنش کبود بود وگرنه اونقدی که میگفتن برا من سخت نبود

من که مادرم هر چی گفت بیا خونه ما نرفتیم . چند روز قبل از عید واکسنشو زدم بنظر من خونه خودت باش چون ...

خب خودمم دلم نمیخاد برم .

بابابزرگم حالش خوب نیست یعنی اصلا خوب نیست میگم شاید خدایی نکرده کاریش بشه مجبور بشم برم

آی عم یک کاربر قدیمی 😐😑😶