2777
2789
عنوان

دندون کش خوب تومشهد

44 بازدید | 8 پست

رفتم‌دندون بکشم‌گف باید دندون عقلت جراحی‌بشه تا بتونم‌بغلیشو بکشم میشه ۵۰۰جراحی کشیدنش ۷۰ جمع ۵۷۰ گفتم‌نمیخام شما جایی میشناسین‌بگین تومشهدبرم

بزرگترین مُشکل دنیا اینه کِه؛آدَمای بِدهکار همیشِه طلبکارن👌

سلام درمانگاه رجایی توی خیابون شهید صدر دکتر امتحانی عالیه

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتشم‌مناسبه ؟

اگه بسیجی باشین۴۰درصد تخفیف داره والا من شوهرم رفت عصب کشی و پر کرد۳۸۵.منم یک دتدونم میخام بکشم چون نیاز ب جراحی داره گفت۷۰..بهدا من اونجا بودم یک خانومه اومد دندون عقلشو بکشه میترسید یعنی نشست دو دقیقه طول نکشید هم آخم نگفت

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

برو دانشکده دندان کشیدناش 40 50 تومنه جراحیشو نمیدونم اما از بیرون کمتره برو ساعت 2 عصر اونجا باش تشکیل پرونده بده بعد ساعت سه و نیم اینا دکتر زارع میاد کارش عالیه من عقلامو پیشش کشیدم . دستش خیلی خوبه 

سلام درمانگاه رجایی توی خیابون شهید صدر دکتر امتحانی عالیه

کی میشینه ساعت کاریش‌چ طوره شمارشو نداری

بزرگترین مُشکل دنیا اینه کِه؛آدَمای بِدهکار همیشِه طلبکارن👌
کی میشینه ساعت کاریش‌چ طوره شمارشو نداری

از ۱۱۸بگیر درمانگاه زنگ بزن بپرس چه روزایی هست فقط میدونم یازده ونیم ب بعد میاد