2777
2789
عنوان

تیک چشم

8232 بازدید | 29 پست

خانما من بعد از بارداری براثربی خوابی واسترسای دوران بارداری رگ زیر چشمم میزنه الان ۸ماه قرص میخورم,توراخدا کمکم کنید کسی بوده مشابه من که رگ زیرچشمم خوب شده باشه دیگه نزنه?

عزیزم من رو پلکم اینجوری شد 6 ماه هر 20 ثانیه ی تیک میزد و بعد از 6 ماه خود به خود کم شد و به سرعت هم رفت قرص و اینام نخوردم حتی میتونم بگم عامل استرسم هم برطرف نشد اما بدن خود به خود خودشو تطبیق میده بها شرایط ب نظرم توام قرص نخور فقط سعی کن آروم باشی و  به حودت ارامش بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من رو پلکم اینجوری شد 6 ماه هر 20 ثانیه ی تیک میزد و بعد از 6 ماه خود به خود کم شد و به سرعت ه ...

شما پلکت بوده,انگار پلک خوب میشه.مال من رگ زیر چشمم دکتر میگه خوب میشه اما تو اینترنت خوندم موقت خوب میشه,الان باوجود اینکه به خاطرش قرص اعصاب میخورم که بره بعضی مواقع نیم ساعت میزنه و برطرف میشه.فقط واسم دعا کن بره.اخه بااین قرصا چاق شدم.هنوز۲۸سالمه

آره من هم گاهی میزنه و خیلی اعصلب خورد کن هست  یک علت مهمش همین استرس که گفتید باید آرام باشید ...

میترسم قرصام قطع کنم نمیدونم چی میشه.مال من ۱ماه ثابت میزد که رفتم دکتر فقط باقرص برطرف شد

شما پلکت بوده,انگار پلک خوب میشه.مال من رگ زیر چشمم دکتر میگه خوب میشه اما تو اینترنت خوندم موقت خوب ...

نه رگ زیر چشمم خوب میشه مامان منم داشت اینو چیزی نیست دائم بمونه باید مراعات کنی فقط هر چی ام بیشتر روش زوم کنی بدتره 

عزیزم من رو پلکم اینجوری شد 6 ماه هر 20 ثانیه ی تیک میزد و بعد از 6 ماه خود به خود کم شد و به سرعت ه ...

عزیزم شما براثر چیزی اینجور شده بودی?مداوم این تیک داشتی تو این ۶ماه?

نه رگ زیر چشمم خوب میشه مامان منم داشت اینو چیزی نیست دائم بمونه باید مراعات کنی فقط هر چی ام بیشتر ...

توراخدا بگو مامانت چند مدت داشت?براثر استرس یا اتفاقی واسش امده بود?یا ازخود مامانت بپرس که دقیق تر میدونه فردا پیام بده بهم 

توراخدا بگو مامانت چند مدت داشت?براثر استرس یا اتفاقی واسش امده بود?یا ازخود مامانت بپرس که دقیق تر ...

مزمن بود مثلا عصبی میشد یا بیخوابی میکشید یا استرس داشت واسه هر چیزی حتی مثلا ی مهمونی مهم برگزار کردن هر بار میومد چند روز میزد و میرفت.اما الان سالهاست که با بدترین خبراام اون حالتش برنگشته ممکنه فشار عصبی به ی اشکال دیگه روش اثر بزاره ولی اون تیکو دیگه نداره .

عزیزم ی سوال زندگی آرومو بی دغدغه ای داشتی تا قبل از بارداری و اون استرسایی که گفتی؟

مزمن بود مثلا عصبی میشد یا بیخوابی میکشید یا استرس داشت واسه هر چیزی حتی مثلا ی مهمونی مهم برگزار کر ...

اره زندگیم واقعا خوبه عالیه عالیه,توبیمارستان بستری شدم تودوران بارداریم اخرای بارداریم ۴شبانه روز فقط۱ساعت خوابیدم دکترگفت علت مهمش همین بی خوابی واسترسام بوده 

مزمن بود مثلا عصبی میشد یا بیخوابی میکشید یا استرس داشت واسه هر چیزی حتی مثلا ی مهمونی مهم برگزار کر ...

جریان مامانت گفتی امیدوار شدم که منم خوب بشم.انشالله هرچی میخوای خدا بهت بده