2777
2789
عنوان

تیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 8234 بازدید | 29 پست
توراخدا بگو مامانت چند مدت داشت?براثر استرس یا اتفاقی واسش امده بود?یا ازخود مامانت بپرس که دقیق تر ...

نمیدونم دقیق بزار بیدار شه ازش میپرسم خدا کنه یادش باسه چون مال خیلی سال پیشه.آره تو چند سال پشت سر هم چند تا عزیزشو از دست داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دقیق بزار بیدار شه ازش میپرسم خدا کنه یادش باسه چون مال خیلی سال پیشه.آره تو چند سال پشت سر ...

عزیزم نازی مامانت.انشالله یادش بیاد.عزیزیم ازش ببرس پشت سرهم حدودا چند روز یا چندماه میزد?چقد طول کشید تابره.کاش یادش باشه

اره زندگیم واقعا خوبه عالیه عالیه,توبیمارستان بستری شدم تودوران بارداریم اخرای بارداریم ۴شبانه روز ف ...

دقیقا کسایی که زندگی آرومی دارن با وارد شدن شوک بهشون اینجوری میشن در واقع این مکانیسم طبیعیه بدنه کسایی که از بچگی تو محیط تنش زا بزرگ شدن از این تیکا نمیگیرن .منم شوک بدی بهم وارد شد زندگیمو از هم پاشوند خیلی روزای سختی بود ولی الان اگه خبرای ده برابر بدترشم بهم بدن دیگه اون حالتا بهم دست نمیده انگار بدنم و روحم مقاوم شده توام باید خودتو خیلی محکم کنی چند ساعت نخوابیدن ی بارداری و زایمان چیزایی نیستن که بخوان بهمت بریزن بخاطر بچتم که شده باید خیلی قوی باش

دقیقا کسایی که زندگی آرومی دارن با وارد شدن شوک بهشون اینجوری میشن در واقع این مکانیسم طبیعیه بدنه ک ...

چیکار کنم دست خودم نبود,متاسفانه این نقص افتاده تو صورتم.شوهرم خیلی دلداریم میده میگه اشکال نداره الانم که قرص میخورم نمیزنه ولی چاق شدم ,ازروزی میترسم ک قرص نخورم وبزنه جلو دیگران نمیتونم تحملش کنم.کاش حداقل در روز نیم ساعت بزنه وبرطرف شه.چون الانم که قرص میخورم میبینی یه وقتایی نیم ساعت میزنه وبرطرف میشه.دوس ندارم جلو خانواده شوهرم ودیگران یه نقص واسم

جریان مامانت گفتی امیدوار شدم که منم خوب بشم.انشالله هرچی میخوای خدا بهت بده

آره عزیزم هیچ وقت امیدتو از دست نده شک نکن توام خوب میشی فقط زمان میبره ورزش کن ورزش و رقص خیلی خوبه و اینکه گیر نده بهش دائم بهش فک نکن که بدتر میشه البته هرطور خودت صلاح میدونی ولی من جای تو بودم قرصمو هم قطع میکردم چون خودم قرص اعصاب خوردم و عوارضشو میدونم و به جاش سرخودمو گرم میکردم .واسه من دیگه جزیی از زندگیم شده بود پذی فته بودم که همینه که هست و خودش به موقش خوب میشه با اینکه ی نبض دوتایی ام میزد و دومی بزرگتر از اولی بود ولی انقد بهش بی تفاوت شدم که وقتی کم شد و از بین رفت اصلا نفهمیدم کی کم شده 

اینجوربود واس چندماه داشته باشش?یاچندروزه بود همیشه?

یادم نمیاد چند روزشو یادمه شاید حتی به هفته ام میرسید ولی قطع و وصل میشد فک نکنم مدترم چند ماه پشت هم داشت اگدم داشت من بادم نیست چون ی کم بچه بودم میدونی بعد از اون دوران سختی که داشت چند سال زندگیمون افتاد رو غلطک و آرامش پدرم همش برنامه های تفریح و اینا میذاشت میبردمون بیرون به خاطر همین تونست روحیشو دوباره پیدا کنه و به ارامش برسه

چیکار کنم دست خودم نبود,متاسفانه این نقص افتاده تو صورتم.شوهرم خیلی دلداریم میده میگه اشکال نداره ال ...

اصلا اهمیت نده اعتماد بنفستو تقویت کن بهتر از هر قرصیه ی کن فک کنم زیاد داری سخت میگیری کل ریبایی های صورتتو ول نکن بچسب به ی رگ چند میلی متری که گاهی میزنه گاهی نمیرنه

آره عزیزم هیچ وقت امیدتو از دست نده شک نکن توام خوب میشی فقط زمان میبره ورزش کن ورزش و رقص خیلی خوبه ...

عزیزم چه خوب,انشالله قسمت من باشه که خوب بشم,باشه انشالله سعی میکنم قرصام کم کنم وقطع کنم.مرسی ازراهنماییای خوبت خداخیرت بده دوس خوبم

عزیزم چه خوب,انشالله قسمت من باشه که خوب بشم,باشه انشالله سعی میکنم قرصام کم کنم وقطع کنم.مرسی ازراه ...

شک نکن که هست انشالا به همین زودی بهم خبرشو بدی که کاملا خوب شدی خواهش میکنم گلم قابلتو نداشت

چیکار کنم دست خودم نبود,متاسفانه این نقص افتاده تو صورتم.شوهرم خیلی دلداریم میده میگه اشکال نداره ال ...

سلام عزیزم خوبی،تروخدا اگه پیاممو دیدی اسم قرصی ک خوردی رو بهم بگو،الان هشت ماهه من اینجوری شدم خیلی اعتماد ب نفسمم اومده پایین دکتر رفتم قطره و پماد داد ولی تاثیر نداشت،لطفا اگه از قرص نتیجه گرفتی اسمشو بهم بگو😭