2777
2789
شما اطلاعات حقوقي داري؟؟ من پرسيدم گفتن تو ب جاي شوهرت امضا ميكني  كي ب جاي شوهرت امضا كنه؟؟ ...

عزیزم چ ربطی به شوهرت داره 

دادگاه برا شوهرت احضاریه میفرسته اگر اومد که هیچ پرسه طلاق اگر مفقود باشه خود دادگاه  طلاق میده قاضی غیابی

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حق طلاق دارید دلیل و ... نمیخواد ولی باید وکیل بگیرید ، دو سال قبل دو تومن بود الان فکر کنم سه ا ...

بله ب منم همينوگفتن

بايد وكيل بياد 

ميدونيد چقد طول ميكشه؟؟

خب گرفتنِ مهريه م و اينا چي؟؟

شما اطلاعات حقوقي داري؟؟ من پرسيدم گفتن تو ب جاي شوهرت امضا ميكني  كي ب جاي شوهرت امضا كنه؟؟ ...

الان که شما وکالت طلاق داری یعنی میتونی به جای شوهرت خودت امضا کنی و خودتو طلاق بدی 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ یه معجزه بزرگ تو زندگیم رخ داد  . خدایا شکرت 😍😘

خب برا همين مورد بستگى داره وكيل تازه كار باشه يا سابقه داشته باشه آشنا داشته باشه ولى همين حدود دو سه تومن هست

البته من تو يه ماه پيش يه وكيل گرفتم يه تومن فقط نميخواستم خودم برم دنبال كارا

بله ب منم همينوگفتن بايد وكيل بياد  ميدونيد چقد طول ميكشه؟؟ خب گرفتنِ مهريه م و اينا چي؟؟

مهریه ات چقدره؟داره که بده؟🤔

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید