2777
2789
عنوان

پدرم به مادرم خیانت میکنه عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 33 پست

ب پدرت بگو ک میدونی،بگو بابا ما ب مامان گفتیم طلاق بگیره و پشتیبانش هستیم تا از دست تو راحت شه،اگر فردا روزی شوهرامون به ما خیانت کرذن تقصیر توعه چون ممکنه ازتو الگو گرفته باشن!وباهاش قهرکنید ی مدت

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب پدرت بگو ک میدونی،بگو بابا ما ب مامان گفتیم طلاق بگیره و پشتیبانش هستیم تا از دست تو راحت شه،اگر ف ...

بابام میدونه همه ی ما میدونیم 

نمیدونه که من میدونم زنه کیه 

خواهر کوچیکترم که هیچی

منو خواهر بزرگترمم دختر تو خونه ایم

بهش بگم میدونم زنه کیه؟توروخدا راهنماییم کن دیوونه دارم میشم 

بابام میدونه همه ی ما میدونیم نمیدونه که من میدونم زنه کیه خواهر کوچیکترم که هیچیمنو خواهر بزرگترمم ...

اره بگو،بعدم بگو حیف مامان ک ب پای تو سوخت،کارمای دل شکسته ی مادرم رو پس میدی

ب دخترش زنگ بزن با شماره تلفن عمومی،بگو مادر جن ده تو جمع کن تا آبروتون نبردیم!!

تو همین فکرم 

نمیدونم دخترش میدونه که پدر ما زنو بچه داره یا نه 

ولی میخوام به دختره زنگ بزنم

همش شمارشو دارم هم میدونم کجا دانشگاه میره 

خونشونو بلدم هنه چیشونو میدونم خدا از مادرش نگذره زندگیمونو خراب کرد

اون پاشو از زندگی شما بیرون نمی‌کشه دوباره به مادرت بگو مطمئنم یعنی تجربه دارم که میگم مثل همون موقع که بهونه آورد شمارو،الان هم یه بهونه میاره که شما سر و سامان نگرفتین نمیشه جداشم،ولی تو راحت میشی دیگه خودش می‌دونه وبابات

به نظرت زنگ نزنم به زنه؟

نه دخالت نکن الان خرجتونو میده پدرت مادرتم خبر نداره بزار زندگی کنن فقط پس انداز کنین بعدا اگه اتفاقی افتاد پشتوانه داشته باشین اگه دعوا اینا بشه طلاق بگیرن اونوقت مامانت تنها میشه با بچها اما الان روشون زیاد باز نیس خرجتونو میده 

اره بگو،بعدم بگو حیف مامان ک ب پای تو سوخت،کارمای دل شکسته ی مادرم رو پس میدی

بگردم من واسه مامانم 😭به خاطر ما مونده سر این زندگی لعنتی 

با خانواده ی پدرمم مشکل داریم واقعا زندگی زهر شده بهمون

به زنه یا دخترش پشت تلفن هشدار میدم 

اگه قبول نکرد میرم آبروشو جلو خونشون میبرم 

فقط میترسم بگه بابات اومده منو صیغه کرده 

چون شناسنامه ی بابام خیلی وقته خونه نیست 

تو همین فکرم نمیدونم دخترش میدونه که پدر ما زنو بچه داره یا نه ولی میخوام به دختره زنگ بزنمهمش شمارش ...

شاید نمیدونه مامانش چه غلطی میکنه واگر بابای شما رو ببینه قطعا میفهمه ک متاهله،بابای شما 3دختر داره ک خواهرت بالای 24ساله و مردی ب این سن ک مجرد نمیمونه!!

ب حرف من گوش کن خودتونو اواره نکن بزار عروسی کنین برید سر خونه زندگیتون فردا پس فردا مامانت بخواد جهیزیه بده یا کمیته باید بده یا خیر اما الان بابات هست 

بعد میتونید خواهرا ک ازدواج کردید یکم از شوهرا بدزدین یه رهنی چیزی برا مادر جور کنین اما الان مادرت چی کنه

نه هیچ کاری نکن اونجوری مادرت طلاق میگیره و شما تنها میشین مادرتونم کلی ناراحت میشه

بیخیال پرتون بشید نمیشه کاریش کرد چون خیلی وقته با اون زنس

بیشتر هوای مادرتون داشته باشید و زندگی کنین

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

بگردم من واسه مامانم 😭به خاطر ما مونده سر این زندگی لعنتی با خانواده ی پدرمم مشکل داریم واقعا زندگی ...

شایدم همسر دومش باشه🤔نه نرو جلوخونشون برا باباتم بدمیشه،اول از تلفن عمومی زنگ بزن ب دخترش یا اینکه از مشاور کمک بگیر ک مشاور بهترین راه حل