2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره داره خونه ب ناممه ولي چك هاشو اون داده ميتونه بعدا ادعاي مالكيت كنه! ماشين هم همينطور ٣١٣سكه ...

خونه و ماشین بهت داده مهرم میخوای؟🤔یعنی وضعش توپه ....میدونی ته حرفم چیه تو مهریه گرفتن با اینکه خانمم میگم انصاف داشته باشیم..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
شما وكيل نگرفتي يعني؟؟ خب ب جاي شوهرتون كي امضاكرد؟

چرا وکیل گرفتم خود اون محضرداره یه وکیل معرفی کرد شیشصد دادیم ولی واس طلاق بعدیم خودم دنبالش افتادم وکیل نگرفتم البته خودشم اومد ولی چون شما وکالت طلاق داری ود دادگاه اگه لازم باشه معرفی میکنه

خونه و ماشین بهت داده مهرم میخوای؟🤔یعنی وضعش توپه ....میدونی ته حرفم چیه تو مهریه گرفتن با اینکه خا ...

تصميم دارم بياد خونه و ماشين رو كتبي بنويسه ك مال منه بعدا ادعايي نكنه  منم بيخيال سكه ها بشم

عزیزم شما چه سوالایی داری بگو اگه تونستم فردا از یک وکبل بپرسم و جوابتونو بدم

دقيقا ازكجا شروع كنم؟؟!!!همين فردا صبح

هزينه ي تقريبي وكيل؟؟

براي موضوع مهريه م بايد چيكاركنم؟حضانت بچه ها؟

دقيقا ازكجا شروع كنم؟؟!!!همين فردا صبح هزينه ي تقريبي وكيل؟؟ براي موضوع مهريه م بايد چيكاركنم؟حضان ...

منم حق طلاق باتمام مهربه و حضانت فرزند رو دارم .

از برج ده پارسال کارای طلاقو سپردم به وکیل .تو قیف اموال و مهریه مو .کلا همه چی رو گفته بییت ملیون دستمزد میخواد  و قراره اخر کار   از مهریم  دستمزدشو و خرج کردشو  برداره .

برای اجرا گذاشتن مهریه باید پول بریزی به حساب دولت .مثلا من مهربم سیصدو چهارده تا سکه س  .باید سی و پنج ملیون میریختم به حساب دولت   رفت امد زیاد داره .باید شاهد ببری که خانه داری و نمیتونی پول بریزی  و...دردسرش زیاده که من دیگه سپردم به وکیل کارامو بکنه. بازم برو بایه وکیل مشورت کن  بهتره .

دخترم همه وجودم 💖💕💜