2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن سوراخ کردن گوش یا ختنه برای دفع زردی خوبه

چون خون خارج میشه مثل حجامت

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

وااااااااااااای   نوزاد رو مگه میشه حجامت کرد؟ اگر میشه حجامت کرد هم نکنید این کارو اذیت میشه کوچولوتون  

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

ولی خب بعضیا پشت گوششون تیغ میندازن برای زردی فکر کنم دیگه مجبورن همیشه انجام بدن

بابابزرگم تا ۸۰ سالگی هرچندوقت یه بار حتما باید پشت گوششو تیغ میزد وگرنه داغون میشد از زردی

من شنیدم خیلییییی خوبه خودمم انشاالله حتما نینیم دنیا بیاد به یکی میگم بیاد حجامت کنه

انشاالله

برای قوی شدن سیستم ایمنی نوزاد هم خوبه 

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       
بعله پشت گوش نوزاد یه خراش کوشید بدن که یه قطره خون بیاد کافیه... فقط پیش کسی ببرید که وارد باشه

خب به جاش گوششو سوراخ میکنی یه دفعه

البته اگه دختر باشه