2777
2789
عنوان

روغن برای رشد مژه

37 بازدید | 5 پست

من خیلی دلم میخاد مژه هام بلند و پر پشت بشه ولی نمیخامم ی چیزی استفاده کنم وابستگی بیارع یا با قطع کردن استفاده ریزش بگیرم.گفتم روغن طبیعی استفاده کنم.ی پیج دیدم که البته سایت هم دارن نمیدونم تا چ حد قابل اعتماد باشه این سایتشون هست.

joojo.oil

شما سایت یا پیج معتبر تر سراغ دارید که نتیجه رو خودتون دیده باشید معرفی کنید لطفاً 

اما من خودم از سریتا نتیجه دیدم اما مثلا بعد از اینکه نصف یدونه رو بزنی مژه هات زیاد و بلند میشه

و بایو اکوا هم عالیه هیچ عوارضی نداره و روزی باید فکر کنم دو یا سه بار بزنی و اگر یدونه رو کامل استفاده کنیقشنگ بلند میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما من خودم از سریتا نتیجه دیدم اما مثلا بعد از اینکه نصف یدونه رو بزنی مژه هات زیاد و بلند میشهو با ...

بعد از استفاده وابستگی نیاورد برات ینی اینکه ریزش بگیری!

بعد از استفاده وابستگی نیاورد برات ینی اینکه ریزش بگیری!

سریتا رو باید ازوم اروم قطع کنی چون دوستم استفاده کرد و یعو قطع کرد مژه هاش ریخت اما من عشقی ازش استفاده میکنم

مثلا۵ روز میزنم پشت سر هم بعد دیگه مثلا ۱۵ روز نمیزنم بعد مثلا دو روز میزنم دو روز نه

سر این نریخته