2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابهتون صبر بده تسلیت میگم منم چندروزپیش داشتم به کفن شوهر عمه ام توقبر نگاه میکردم واشک میریختم سر ...

ممنون از لطفتون 

واقعا دنیا بی ارزشه وقتی اون صحنه ها رو دیدم

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل
سه شیره بده بخوره. خیلی موثره

یعنی اگه پلاکت باش خوبه؟ازکجابگیرم؟چطوری بدم؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
شوهر من بعد یه دعوای مفصل  هم معذرت خواهی جون دار کرد هم گل و طلا خرید هم گردش برد هنوز دلم ص ...

عزیزم شوهرم نشده هنوز ولی رابطمون جدیه منم نازکشی نمیکنم هیچوقت اون ناز میکشه ولی بخاطر رفتاراش رفتارای منم بدشدن وهمین منو آزار میده خیلی سرچیزای الکی دعوامیکنیم اونم خیلی مفصل ازدلم درمیاره بهترین هدیه هارم میخره برام ولی جفتمون یه مدته اعصابمون خورده وخیلی دعوامیکنیم دل منم صاف نشده خواهر ☹معذرت خواهیشو میخوام چیکار من مشکلم چیزدیگست☹

از عطاری مطمین  شیره توت و انگور و خرماس روزی دو قاشق غذاخوری بخوره خوبه. صبحانه هم ارده شیره ...

ببخشیدزیادسوال میکنم یعنی فک میکنین این کبودیاازکمبودآهن ایناس؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

هیییییییی.‌‌شوهرم بیکاره الان دو ماهه ارزوم اینه زودتر کار پیدا شه واسش و اینکه طلبهاش و بدن به خدا دیگه دارم میمیرم از بس حفظ ظاهر کردم از بس تو جیبم هزار تومن نبوده که بگم منم پول دارم تو کیفم تو رو خدا بچه ها واسه باز شدن گره کار شوهرم صلوات بفرستین خدا خیرتون بده

ببخشیدزیادسوال میکنم یعنی فک میکنین این کبودیاازکمبودآهن ایناس؟

چون یکی این مشکل داشت. سوال کردم از طبیب سنتی

گفت بخاطر پایین بودن پلاکته

تره تو سبزی خوردن و شیره خیلی خیلی خوبه