2777
2789
ببین همه یه جوری درگیر این زندگین  کلا همه اجبار به زندگی هستیم باید خودمون وفق بدیم

بله درسته من خودمو سالهاست وقف دادم اما بازم این دنیا برام تنگه فقط ازمشکلاتم نیست دیگه مدل بودنم رودوست ندارم میخوام سبک بال بشم وپروازکنم برم فقط نگران پسرمم میدونم کسی روبعد من دلسوزنداره حتی پدرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت بذارش کنار محل ش نده آدم شه  فک کرده تحفه س

همین کارو کردم وخیلی از بی محلی بدش میاد خودمم خیلی بدم میاد ولی مجبورم کرد الانم حالش خوب نیس بخاطر دعوامون جفتمون بهم ریختیم 😔

امیدورام 3تادکتر بردمش ممنون عزیزم

الهی. خدا بهت صبر بده و انشالله که سلامتیشو بدست بیاره. مشکلش چیه 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بله درسته من خودمو سالهاست وقف دادم اما بازم این دنیا برام تنگه فقط ازمشکلاتم نیست دیگه مدل بودنم رو ...

هممون گاهی اینجور میشیم من با اینکه همه حسرت زندگی منو میخورن گاهی دوست دارم همه چیز و رها کنم تنها بشم  بهتر یکم به خودت اهمیت بدی و کارهای دیگران برات مهم نباشه همه ما در اخر تنهاییم عزیزم 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
همین کارو کردم وخیلی از بی محلی بدش میاد خودمم خیلی بدم میاد ولی مجبورم کرد الانم حالش خوب نیس بخاطر ...

شوهر من بعد یه دعوای مفصل 

هم معذرت خواهی جون دار کرد هم گل و طلا خرید

هم گردش برد هنوز دلم صاف نشده البته منم ساده ام زود قبول میکنم معذرت خواهی شو ولی از نازکشی شما نسبت به شوهرت هنوز در تعجبم

دغدغه ک نمیشه گفت...ولی ناراحتم-باردارم و سونو گفته بچه م دختره-نمیدونم چرا هرکی میشنوه یه جوری میشه انگار کار بدی کردم-

اخه خودم داداش ندارم شوهرمم تک پسره-انتظار دادن همه ک من تو بارداری اولم واسشون ۳قلو پسر بیارم-

مگ دست منه ک خدا بم دختر داده؟ خدایا ببخش ولی یکم ناراحتم😔😔😔😔

دنیا هزارتا رنگ داره...یکیش سیاهه!