2777
2789
عنوان

سیسمونی کامل نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قراره مامانم برام بخره بیاره.اما چون راهمون از هم خیلی دوره امروز گفت چیز خاصی نمیتونم بیارم😞 ناراحت شدم. از طرفی ام مادرشوهرم داره شوهرمو شستشو مغذی میده که باید کامل باشه😓 

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌

کالسکه روما پلاس  دلیجان ایرانی با کریر و ساک و  به نظرم خوشگله تو ایرانیها و قیمت مناسب 

صندلی غذای دلیجان من رنگ قرمز ساده گرفتم که به الان استفاده میکنم خوبه 

وان هم معمولی گرفتم لباسم هم مارک های ایرانی خوبه و کارترز هم اصلش خوبه 

سرویس چوب هم مارک آپادانا 

این رسم سیسمونی که باید مادر زن بگیره اگه فراموش میشد خوب بود

هر کی بچه تولید کرده خودشم سیسمونیش بخره دیگه ای بابا 

بیچاره پدر و مادر دختر تا یه عمر هی باید با دغدغه جهیزیه وسیسمونی و آبرو داری زندگی کنن 

من یه سری چیزا رو از دوستم خریدم که بچه اش بزرگ شده بود، مثل کالسکه، تخت، یه سوم قیمت شد شاید، لباسم ...

سایز صفر چقد خریدی؟ همه میگن تا ی هفته اندازشه... من ی دست خریذم... یک میخریدی

زندگی کن...زندگی قشنگه  
من قراره مامانم برام بخره بیاره.اما چون راهمون از هم خیلی دوره امروز گفت چیز خاصی نمیتونم بیارم😞 نا ...

از الان به شوهرت بگو هرکی بچه تولید کرده خودش میخره. من به مامانم گفتم نخره هیچی ولی اون باز کلی لباس و شیشه و اینا خریده خودش ، ولی اصلشو خودمون خریدیم

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
من قراره مامانم برام بخره بیاره.اما چون راهمون از هم خیلی دوره امروز گفت چیز خاصی نمیتونم بیارم😞 نا ...

ای جانم، اصلا غصه نخوری ها، اظهار ناراختی دیگران و همیشه ناراضی بودنشون اصلا ارتباطی به حجم جهیزیه و سیسمونی نداره، اونا همیشه چیزی برام کم بودن دارن که رو کنن. اما چیزایی که خودت عشق می کنی رو بهر، یه کمی رو مامانت هدیه بگیره، بیشتری هاشم همسرت،لزومی هم نداره خانواده ی همسرت بدونن. 

اونوقت خود مادرشوهرت برا ازدواجت چیکارا کرد خونه و ماشین داد

این رسم سیسمونی که باید مادر زن بگیره اگه فراموش میشد خوب بود هر کی بچه تولید کرده خودشم سیسمونیش ب ...

به شوهرم گفتم خودمون بخریم بچه برا ماست به بقیه ربطی نداره .اونا نهایتش کادو میدن،قبول نکرد میگه رسمه باید مادرزن سیسمونی بده😓

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌
به شوهرم گفتم خودمون بخریم بچه برا ماست به بقیه ربطی نداره .اونا نهایتش کادو میدن،قبول نکرد میگه رسم ...

همه رسما رو خونواده خودش تا حالا اجرا کردن؟؟؟بگو ما ام رسم داریم  سرویس طلا برا زایو میخره مادرشوهرش

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬