2777
2789
عنوان

سیسمونی کامل نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 53 پست

خانمای خوشگل 

منم تصمیم دارم چیزای معقول و ضروری بگیرم، اما برام سوال بود بدونم ست وسایل کامل و جینگول بینگول کلا چقد میشه، در واقع می خواستم حداکثر هزینه رو بدونم. چون اتاق نوزادم کوچکه و در کل نمیشه خیلی هم خرید کرد و باید فکر پس فردا رو هم کرد ک چند نفر هم بتونن چند تا اسباب بازی و لباس کادو بدن. 

اونوقت خود مادرشوهرت برا ازدواجت چیکارا کرد خونه و ماشین داد

نه بابا دلت خوشه ها.۱۹گرم اون سالا طلا داد.۲ و نیم شد.بابام عروسی رو گرفت و۳تومن کادو ام داد با جهیزیه

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا دلت خوشه ها.۱۹گرم اون سالا طلا داد.۲ و نیم شد.بابام عروسی رو گرفت و۳تومن کادو ام داد با جهیز ...

خیلی ساده این ها بدت نیاد اما ازبس رو دادین،بزودی پدرت خوته وماشینم باید بده من جهیزیه پر و پیمونی اوردم اما سیسمونی و گفتم اصلااااااااا ازشوهرم و پدرشوهرم دارم میکشم

همه رسما رو خونواده خودش تا حالا اجرا کردن؟؟؟بگو ما ام رسم داریم  سرویس طلا برا زایو میخره مادر ...

نه بابا.پدرشوهرم انقد خسیسه با اینکه پولداره حتی عروسی نگرفت برامون!قطع رابطه کرد! زنش ازش طلاق گرفته خیلی ساله.فقط با مادرشوهرم رابطه داریم که کاش اینم قطع رابطه کنه😓

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌
و طلا برا نوزاد و گوسفند قربونی،چشم در برابر چشم

طلا برا بچم احتمالا دایی هاش بخرن.گوسفندم اگه برم شهر خودمون بابام حتمن قربونی میکنه.اما خونه خودم باشم نمیذارم بابام قربونی کنه شوهرم باید بخره گوسفندو

به نظر من اگه مادر خودشو استرس نده خیلی بهتره، شاد باشید و از سیسمونی مختصر و مفیدتون لذت ببرید. هر چی می خرید کم یا زیاد با ذوق بخرید و واقعا فضای خونتون رو در نظر بگیرید. از طرفی با همسرتون صحبت کنید ،اگر هم می بینید قبول نمی کنه،هرچی مامانتون داد رو به عنوان سیسمونی کامل ارایه کنید و اگر خانواده همسر هم حرفی زدن، بی تفاوت باشید، من خیلی دیدم همه سیمونی ها رو تا ۶سالگی می دن میرن و واقعا خیلی هزینه ها الکیه، من خودم از خوشگلی وسایله که نمی تونم دل بکنم و گر نه واقعا به عنوان یه مادر باید عاقل باشیم و یاد بگیریم حرف خانواده ی ...باد هواست.

طلا برا بچم احتمالا دایی هاش بخرن.گوسفندم اگه برم شهر خودمون بابام حتمن قربونی میکنه.اما خونه خودم ب ...

دایی هاش جداس کادوشون،مادرشوهرت باید جدا طلا بده ب بچت،حالا ک رسم رسم میکنن،اینم رسمه والا،گوسفندم ب عهده خونواده پدریه

ای جانم، اصلا غصه نخوری ها، اظهار ناراختی دیگران و همیشه ناراضی بودنشون اصلا ارتباطی به حجم جهیزیه و ...

از حرفای خاله زنکی جهیزیه و سیسمونی خیلی ناراحت میشم. اخه خانواده شوهرم خودشون انقد ابکی رسم و رسوماتو نصفه نیمه انجام دادن اما از ما توقع زیاد دارن. اگه قرار باشه مامانم سیسمونی کامل بده مامان شوهرمم که ۳تا النگو خریده برام اما قصد نداره بده رو باید الان بده.. فقط به اسم برا من خریده الان۳سال شد نداد.بهم گفت طلاهاتو بفروش بده شوهرت زمین بخره من ۳تا النگو میدمبهت. اما هنوزم نداده.تازه طلبکارم بود که چرا سه دنگ زمین به اسم منه!

از حرفای خاله زنکی جهیزیه و سیسمونی خیلی ناراحت میشم. اخه خانواده شوهرم خودشون انقد ابکی رسم و رسوما ...

می فهمم عزیزم، همه از بی انصافی و طلبکاری بی مورد ناراحت میشن،

همه ی ما دوست داریم دوست داشته بشیم و مورد حمایت قرار بگیریم نه مورد سوال و ملامت و...

منتها چه خانواده ی شوهر، چه آدم های دیگه... 

واقعیت اینه که این تلخی های کوچک و بزرگ وجود دارن، بنابراین زمانش رسیده که به عنوان یه مادر و یه الگوی رفتاری برای بچه ی عزیزمون، شروع کنیم به تغییر تفکرمون. 

یعنی نسبت به حرف و نظر غیر منصفانه، بی تفاوت بشیم و وقعا کاری رو کنیم که عمیقا درست و لازم و انسانی می دونیم و خودمون رو از قید توجه این جور افراد بیرون بکشیم. 

دایی هاش جداس کادوشون،مادرشوهرت باید جدا طلا بده ب بچت،حالا ک رسم رسم میکنن،اینم رسمه والا،گوسفندم ب ...

فک نکنم مادرشوهرم طلا بده به بچم.گوسفندم که عمرن.شوهرم میگیره احتمالا