2777
2789
عنوان

سیسمونی کامل نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 53 پست
پس بهش بگو خفه شو دخالت نکن ک مامانم چی میگیره،ببخشید حسابی داغ کردم از وقاحتش

😂😂 اروم باش. والا خیلی پرروعه مادرشوهرم.بعد عروسی تو مجلس خودمونیا داشت با بابام طفلک دعوا میکرد که چرا گوشت کم بود تو غذا عروسی! واقعا خیلی رو میخوادا.بابام عروسی رو گرفته اون خانوم راااااحت مثل یه مهمون اومده قررر داده رفته حتی دست به سیاه سفیدم نزده بعد ایراد میگیره

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمای خوشگلم، ممنون که راهنماییم کردید.  روزتون بخیر و شادی

ببخشید استارتر جون تاپیکتو خاله زنکی کردم😂 پیامامو پاک میکنم بازم شرمنده

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌
تاحالا فک میکردم ازمن ساده تر وجود نداشته تو ازدواج،تا اینکه چشمم ب جمال تو روشن شد🙄

😂😂😂

بچه منم اگه بود الان ماه اخر بودم 

عزیزم 😢

خیلی سخته 

به خدا هر چند روز یه بار حساب کتاب میکنم اگه بود چه جوری بود چند وقتش بود  انشاالله به زودی دلت شاد بشه 😙

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

سلام دوستان، کسی اگه جایی رو میشناسه با قیمت مناسب برای خرید سیسمونی، معرفی کنه لطفا، ممنون میشم🙏🙏😘
خدایا عاشقتم، ممنونم که صدامو شنیدی و نی نی رو تو دلم گذاشتی خودت حافظش باش..🙏