2777
2789
عنوان

خانومایی که سقط داشتین و قلب جنینتون دیگه نزد یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 77 پست
من وقتی دکتر گفت که قلبش دیگه نمیزنه با صدای بلند گریه کردم یادمه وقتی از آسانسور اومدم بیرون شوهرمو ...

منم باردوم ک دیگه گفتن پوچه خیلی خودمو نگه داشتم شوهرم گریه هامو نبینه! کارد میزدی خونش نمیومد! هم عصبانی بود هم ناراحت! 

اما هنوز ذوقشو بار اولی ک فهمیدیم ازمایشم مثبته یادم نمیره! از خوشحالی حرف نمیزد فقط لبخند میزد و دستشو گرفته بود جلوی دهنش از ذوقش! اونم سقط شد! 

من وقتی دکتر گفت که قلبش دیگه نمیزنه با صدای بلند گریه کردم یادمه وقتی از آسانسور اومدم بیرون شوهرمو ...

من اومدم بیرون شوهرم اومد جلوم تا منو دید گفت چه طور بود گفتم ... خدا برامون نخواست قربونت برم ناراحت نشو. راه افتاد زد بیرون منم دنبالش تا رسیذیم به ماشین تو ماشین به زمین و زمان فحش میداد. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم باردوم ک دیگه گفتن پوچه خیلی خودمو نگه داشتم شوهرم گریه هامو نبینه! کارد میزدی خونش نمیومد! هم ع ...

انشاالله که خدا بچه های سالم و سلامت بده به هممون تا خاطرات تلخ گذشته رو فراموش کنیم 

دکتر سونو انقدر ناراحت شد دقیقا یادمه وقتی گفتم من آی وی افی ام حالا چطور به شوهرم بگم. گفت ای وای ن ...

عزیزم دیگه گذشته های تلخ رو یاد اوری نکن همون بنظرم ی حکمتیه ک نمونده.😘امیدت ب خدا باشه دعات میکنم ب حق ۶ ماهه امام حسین سال دیگه این موقع نی نیت بغلت باشه😍😘

من اومدم بیرون شوهرم اومد جلوم تا منو دید گفت چه طور بود گفتم ... خدا برامون نخواست قربونت برم ناراح ...

عزیزم مطمئنم که خدا به همین زودی هممونو خوشحال میکنه...اونوقت میایم و از لحظه ای که همسرمون نی نیو دید میگم😍😍😍😍

انشاالله که خدا بچه های سالم و سلامت بده به هممون تا خاطرات تلخ گذشته رو فراموش کنیم 

انشالله! 

من ک میگم نداد هم نداد این خاطرات لحظه های سخت رو گاک کنه الزتیمر بگیریم اصن در این مورد خاص 😭

انشالله!  من ک میگم نداد هم نداد این خاطرات لحظه های سخت رو گاک کنه الزتیمر بگیریم اصن در این ...

وای من اون روز به همسرم میگفتم اگه واقعا هیپنوتیزم میتونه یکار کنه خاطرات گذشتمو فراموش کنم حاضرم برم

قربونت برم مهربونم ممنونم. خدا نی نیت رو برات حفظ کنه و زیر سایه تون خوشبختیش رو ببینید.

خدا نکنه .گلم ممنونم بابت ارزوی قشنگت 😘منو نی نی هم دعا میکنیم بزودی ازت خبر خوشحال کننده رو بشنویم❤