2777
2789
عنوان

خانومایی که سقط داشتین و قلب جنینتون دیگه نزد یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 77 پست
من 12 هفته دونستم قلب جنین 2 هفتست دیگه نمیزنه...اگه بچم مونده بود دیروز تولد 1 سالگیش میشد...دومی و ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات. یه چند ماه به بدنت فرصت بده من شنیدم بعد سقط رحم لیز میشه باید فرصت بدی که برای بعدی مشکل پیش نیاد

عزیزم خیلی سخته اصلا نپرس دور از جون مثل یه داغه ک تا اخر رو دل ادم میمونه چون واقعا تو اون لحظه ک س ...

یاد اتاق سونو افتادم چهره نگران خانم دکتر حین سونو سوال من و صحبتای دکتر گریه های من و اینکه نمیدونستم چجور با شوهر منتظرم دم در اتاق مواجه بشم و چجور بش بگم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اع اتفاقا منم الان عفونت دارم. دعا کن منم مثل شما شهریور یا مهر باردار بشم. چون من همه چیرم مثل شما ...

شما فقط برو سونو داخلی عجله نکن برای اقدام تا زمانی رحمت آماده نشده اقدام نکن 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
اع اتفاقا منم الان عفونت دارم. دعا کن منم مثل شما شهریور یا مهر باردار بشم. چون من همه چیرم مثل شما ...

عفونت خیلی بده حتما پیگیری کن 

بعدم دکتر ول کن سونو مهمتره تا نظر دکتر 

وقتی اوکی بودی یه مدت رازیانه بخور هورنهات اوکی بشن ورزش بکن بعدش اقدام کن ...سربه اقدام نکن

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
عزیزم خیلی ناراحت شدم برات. یه چند ماه به بدنت فرصت بده من شنیدم بعد سقط رحم لیز میشه باید فرصت ...

5 ماه از سقط آخرم میگذره...فعلا قصد بارداری ندارم..اول باید لاغر کنم ....بعدش فیبروم دارم میخوام با طب سنتی درمانش کنم انشالله ...بعد باید کلی آزمایش بدم تا دلیل سقطام مشخص بشه...کو تا من طعم مادر شدنو بچشم😔😔😔😔😔😔😔

عزیزم من ای وی افی ام فعلا نمیتونم برم برا اقدام جنین هم ندارم باید از اول شروع کنم

آهان خوب کلا برای بدنت عفونت اینا درمان کن بعد برو 

یاد اتاق سونو افتادم چهره نگران خانم دکتر حین سونو سوال من و صحبتای دکتر گریه های من و اینکه نمیدونس ...

خودمم دقیقا عین خودت بودم طوری گریه میکردم که ک همه ب حال من گریه میکردن اونجا 

دکتر سونو انقدر ناراحت شد دقیقا یادمه وقتی گفتم من آی وی افی ام حالا چطور به شوهرم بگم. گفت ای وای نمیدونم چه حکمتیه بعضیا ناخواسته باردار میشن بعضیا هم اینجوری!😔

من یادم نیست فکر کنم گریه نکردم فقط دنیا روی سرم خراب شد که چطور به شوهرم بگم شوهرم که دقیقا به هفته قبلش صدای قلبش رو با هم شنیدیم و خانم دکتر توی مانتیتور بهمون نشونش داد چقدر عکس سونو رو نکاه میکردیم. چقدر زود اون شادیمون تموم شد

من یادم نیست فکر کنم گریه نکردم فقط دنیا روی سرم خراب شد که چطور به شوهرم بگم شوهرم که دقیقا به هفته ...

من وقتی دکتر گفت که قلبش دیگه نمیزنه با صدای بلند گریه کردم یادمه وقتی از آسانسور اومدم بیرون شوهرمو که دیدم چهرش پر از استرس بود گریه هام شدیدتر شد...هنوزم قیافه همسرم جلو چشامه...حتی نگهبان اونجا هم بغض کرد با گریه های من...چه روزایی رو گذروندم ...خدایا ببین مارو.

من اونجوری نشدم فقط دلم با ماماناییه که اونجوری بچشون از دسشون رفته خیلی سخته شما چطور شد این اتفا ...

عزیزم به این چیزا فکر نکن! دور از جون سرت میاد! 

من دوستم سقط کرد! دلم براش سوخت خودمم دوبار سقط کردم! 

عزیزم به این چیزا فکر نکن! دور از جون سرت میاد!  من دوستم سقط کرد! دلم براش سوخت خودمم دوبار س ...

خدا بزرگه

من به مصلحتاش ایمان دارم دلم قرصه 😍😍😍

مرسی عزیزم 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊