2777
2789
عنوان

خانومایی که سقط داشتین و قلب جنینتون دیگه نزد یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 77 پست
وای عزیزم کار خوبی نکردی یاد چیز خوبی ننداختی مارو ...ولی خیلی سخته جگر گوشت دیگه قلبش نزنه خدا نصیب ...

گفتم شاید تو زندگی از غمش برای کسی نگفته باشید اینجا یه کم سبک بشه دلتون

قصد بدی نداشتم☹

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم کار خوبی نکردی یاد چیز خوبی ننداختی مارو ...ولی خیلی سخته جگر گوشت دیگه قلبش نزنه خدا نصیب ...

من اشکم در اومد. چون پنج ساله منتظرم و با چهارمین انتقال باردار شده بودم که هفته هفت سقط شد. الان باز یادش افتادم گریه ام گرفت و دلم سنگین شد.

ن فداتشم نمیخوام الان نینی تو دلیم غصه بخوره خدا برام اینو حفظش کنه انشالله😍و اونایی ک ارزوشو دارن ...

الهییییییی مبارک باشههههه 

ان شالله بحق آیت الکرسی 😍😍😍

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
من اشکم در اومد. چون پنج ساله منتظرم و با چهارمین انتقال باردار شده بودم که هفته هفت سقط شد. الان با ...

ببخشید فقط میخاستم درد دل کنید☹

اگه اذیت شدید معذرت میخام قصدم خیر بود

گزارش بزنید تاپیک حذف بشه

ببخشید 

هیچ کس تا وقتی براش پیش نیاد نمیتونه درک کنه خیلی سخته تا آخر عمر باهاته همش میگی اگه بود الان ی سال ...

منم همینطور. مثلا بچه جاریم همسن رویای مادرشدن منه یعنی وقتی خبر بارداریش رو شنیدم که منم چند ماه بود اقدام کرده بودم. الان چهار سالشه. یا بچه یکی دیگه از اقوام دیروز به دنیا اومد صبح موقع صبحانه باز داشتم به این فکر می کردم که الان منم باید توی ماه هفتم می بودم و بچه ام از بچه اون دو ماه کوچیکتر میشد.

من اشکم در اومد. چون پنج ساله منتظرم و با چهارمین انتقال باردار شده بودم که هفته هفت سقط شد. الان با ...

الهی بگردم عزیزم میدونم یکی از اقوام ماهم چندین ساله بچه دار نمیشن هم زمان با من باردار بود اونم مثل شما انتقال داده بود همینطور شد بنده خدا 

نابود شد ولی الان دوباره امیدشو از دست نداده تابستون دوباره میخواد بره برای اقدام دوباره انشالله برای شما هم ایندفعه ک خواستی اقدام کنی برات بمونه گلم 😘😗😍

گفتم شاید تو زندگی از غمش برای کسی نگفته باشید اینجا یه کم سبک بشه دلتون قصد بدی نداشتم☹

عزیزم خیلی سخته اصلا نپرس دور از جون مثل یه داغه ک تا اخر رو دل ادم میمونه چون واقعا تو اون لحظه ک سقط میشه ادم مرگ رو با چشمای خودش میبینه اینجوری گفتم ک عمق درد رو حس کنید ممنونم از نیت خیرتون😘

اخه خیلی نگران بودم که نکنه اگه مونده باشه ایجاد مشکل بکنه. اما مثل اینکه شما هم بعد چند ماه بق ...

آره بابا مشکل پیش نمیاره منم عفونت کردم دکتر بیشعورم سونو نمینوشت فقط دارو میداد رفع رجوع میشد آذر سقط کردم اردیبهشت رفتم سونو خودم سر خود گفت هست ...دکتر م عوض کردم بهم دارو داد تا اینکه یه پریود،شدم و نیفتاد دیگه خرداد رفتم برا هیسترو...شهریور اقدام بارداری کردم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
منم همینطور. مثلا بچه جاریم همسن رویای مادرشدن منه یعنی وقتی خبر بارداریش رو شنیدم که منم چند ماه بو ...

خیلی سخته من که همیشه از خدا میپرسم چرا بچه منو باید می گرفتی یعنی تو دنیای به این بزرگی ی جا برای اون نبود چرا بچه های هم سنش الان راه میرن بازی می کنن ولی اون حق زندگی نداشت

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️

من 12 هفته دونستم قلب جنین 2 هفتست دیگه نمیزنه...اگه بچم مونده بود دیروز تولد 1 سالگیش میشد...دومی و سومی هم سقط شدن...خیلی درد بزرگیه همیشه حس میکنم یه چیزی تو گلوم داره خفم میکنه...من تو 1سال سه بار سقط داشتم😢😢😢😢

آره بابا مشکل پیش نمیاره منم عفونت کردم دکتر بیشعورم سونو نمینوشت فقط دارو میداد رفع رجوع میشد آذر س ...

اع اتفاقا منم الان عفونت دارم. دعا کن منم مثل شما شهریور یا مهر باردار بشم. چون من همه چیرم مثل شما بوده با یه ماه تاخیر اول دی سقط کردم الان هم که خرداده عفونت دارم ک فکر می کنم چیزی هم مونده.