2777
2789
عنوان

ب کمکتون احتیاج دارم

140 بازدید | 10 پست

سلام من ۱۰ خرداد بعد ازظهر پریود شدم الان از دیروز یکم لکه بینی دارم همیشه ۷ روزه بود پریودام 

توپریودی یکم سردیجاتم‌خوردم .دور روز پیش کپسول فلوکونازول ۱۵۰ ام‌خوردم‌گفتم خوبه عفونتم‌میریزه بیرون‌با پریودی .😕 بعضی اوقات یکم‌ زیر شکمم درد میگیره خییییلی کم .بعضی اوقاتم تخمدانم تیر میکشه ی لحظه .میخام بدونم علتش چیه؟چیکار کنم؟

یکی دوباری بعد از پریودی ینی یکی دوهفته بعد از پریودی شده زیر شکمم ب طور وحشتناکی درد میکرده ک‌نمیتونستم تکون بخورم ‌دکتر‌رفتم گفت کیست داری .ولی پریودام ک هفت روزه بوده ب روز ۸ نرسیده ک لکه بینی داشته باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید عزیزم ولی من چیزی نمیدونم

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …
یکی دوباری بعد از پریودی ینی یکی دوهفته بعد از پریودی شده زیر شکمم ب طور وحشتناکی درد میکرده ک‌نمیتو ...

واست ی چیزی نوشتم

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
مرسی ازت عزیزم .اروم‌میکنه ؟

ببخشید اشتباه نوشتم من فک کردم شما مشکل خواب داری ، در اون زمینه جز مصرف دارچین اطلاعی ندارم

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂