2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونستم شادی خانم اولین نفره 🤗

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
تو قلبم تورو دارم اگه ..... امشب سه پيچ هايده شدم

ای جونم غلاغ خوبی 

ای پادشە خوبان داد از غم تنهایی 

دل بی تو بە جان آمد وقت است کە باز آیی 

شعر حافظ ، ٱواز بانو هایدە

ای جونم غلاغ خوبی  ای پادشە خوبان داد از غم تنهایی  دل بی تو بە جان آمد وقت است کە ...

سلااام مرسي😘

ه ندارم ولي 

قلبمو با ارزو دوباره دراميختي از روزي كه اومدي شهرو بهم ريختي ازروزي ك اومدي زندگي اغاز شد...

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
چاو شین خانم سڵام بۆ خوەت و ئەو ناوە جوانتە ، منیش کوردم خانم گوڵ بە خەیر بیت😊😍

سلاو گیانه کم خوشحال بوم به آشنا بونت 

زور سپاس گیانا😍😍😘😘

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘