2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین کمک 😭

178 بازدید | 29 پست

سلام خانمای زیبا

من چند ساله ازدواج کردم. همسرم پیارسال بدون مشورت با من یه معامله انجام داد که 500 میلیون پولمون و ازمون خوردن. هنوز دستمون به طرف نرسیده. سالای اول اوضاع مالی مون خوب بود. اما الان یکسالی میشه که رو به وخامته. خودمم قبلا شاغل بودم اما الان به هر دری میزنم هیچی به هیچی. 

بعد از جنگ هم کلا شوهرم در حد بخور و نمیر در. میاره حتی امسال برای رهن خونه مجبور شدم 100 میلیون طلا بهش بدم 

الان 5 ماهه برا یخچال خونه نتونسته یک کیلو گوشت بخره. 

تو فکر طلاقم. خودمم فعلا بیکارم اما یه مقداری طلا دارم. 

بنظرتون چکار کنم جدا شم؟ یا صبوری. و اینو بگم که شوهرم الان کاراش خوابیده اصلا به فکز شغل دوم هم نیست. هیچ تلاشی نمیکنه. لا اقل بره تو اسنپ کار کنه. مدام تو خونه ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرم وضعش خیلی خوب بود یهو ورشکست شد بالای 20 میلیارد چند سال پیش از دست داد من 4 5 سالم بود ولی مادرم نذاشت بره با اینکه خانواده پدرم اصلا حمایتمون نکردن و خانواده مادرمم تهران بودن صبر کرد منو بزرگ کرد بعد چند سال کم کم بهتر شد وضعمون الانم خداروشکر وضعمون عادیه بد نیست

عزیزم شرایط واقعا سخته،خیلیا همین مشکل شمارو دارن

اما اگر همسرت مرد خوبیه،یکم بساز و صبوری کن و تشویقش کن که کار پیدا کنه،خودتم کار پیدا کن، اگر میشه از خانواده ها واسه پیدا کردن کار کمک بگیرید، میدونم سخته ولی حیفه زندگی مشترک اینجوری نابود بشه

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
خب اوضاع کارش خراب شده خودت شاغل شو

میگم که به هر دری میزنم نمیشه انگار که منو بستن. آگهی آموزش میزارم دیوتر یک نفرم نمیاد تازه با قیمتای خوب. چند جا مصاحبه رفتم کارمم عکاسی و فتوشاپه تو کار تخصص دارم ولی اصلا زنگ نمیزنن برم برای همکاری 

راست گفتن زنو تو نداری امتحان کن عزیزم اگه تهدیدش کنی به طلاق شاید رفت اسنپ کار کرد اخه با طلاق اوضا ...

ی زن بابی پولی میسازه بانداری زیرچادر

ولی وقتی مردزندگیش اخلاقش گوه باشه زبونش نیش داشت باشه نمیتونع بمونه 

عزیزم شرایط واقعا سخته،خیلیا همین مشکل شمارو دارناما اگر همسرت مرد خوبیه،یکم بساز و صبوری کن و تشویق ...

واقعا خسته شدم. اینکه خودمم کار پیدا نمیکنم و مدام تو خونه گیر افتادم این بیشتر عذابم میده 

ی زن بابی پولی میسازه بانداری زیرچادرولی وقتی مردزندگیش اخلاقش گوه باشه زبونش نیش داشت باشه نمیتونع ...

اره با اخلاق گوه یه روز هم ادم نمیتونه بسازه

ولی اسی نگفت اخلاقش بده ...

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
واقعا خسته شدم. اینکه خودمم کار پیدا نمیکنم و مدام تو خونه گیر افتادم این بیشتر عذابم میده

یه تلنگری به شوهرت بزن،اگر امکانش هست به پدر خودش یا پدرت بگو و موضوع رو درمیون بزار،اینجور مواقع ذهن بزرگترا بیشتر کار میکنه،شاید اونا یه راهی گذاشتن جلوتون اما به این زودی کم نیار بازم صبر کن

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم