مهسا۰۰ مدیر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 259 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 21 پست سلام هفته ۵ بارداریم، از دیشب ترشحاتم قهوهایه، خیلی نگرانم تازه شنبه وقت دکتر رفتنمه 1398/03/17 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 259 اگه میشه ظرفم نشور پله هم پایین بالا نشدووو خونمون پله داره اصلا نمیشه نرم بالا پایین
mobina76 عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 4171 وای چ سخت، من موتورم سوار شدم دیروز😭😭 منم همه کاری میکردمالبته منو چشم زخم زدنعاخه هیچ کس نمیدونس من باردارم تا دقیقا هفته قبل همه فهیمدنمامانم التماسممیکرد اینستا نذار من گذاشتم اینجوری شدیا چندنفر گفتن خوش بحالت ک حالت تهوع و ویار نداری ایشالا کوفتت بشه از تو دماغت در بیاد خدا حال همه رو خوب کنه..
مهسا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 259 منم همه کاری میکردم البته منو چشم زخم زدن عاخه هیچ کس نمیدونس من باردارم تا دقیقا هفته قبل همه فهی ... هرروز برای بچت صدقه بزار کنار چشم رو دور میکنه و صدقه امام زمان مبشه
9875 عضویت: 1395/05/26 تعداد پست: 18120 خونمون پله داره اصلا نمیشه نرم بالا پایین خب عزیزم تا شنبه از خونه ترو بیرون که پله نریوقتی هم میخوای از پله بری آهسته برو خیلی کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.
مهسا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 259 خب عزیزم تا شنبه از خونه ترو بیرون که پله نری وقتی هم میخوای از پله بری آهسته برو خیلی اخه اتاق خوابمم پله داره، از دیشب اروم میرم همش دراز کشیدم، لباسامم شوهرم پهن میکنه
mobina76 عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 4171 هرروز برای بچت صدقه بزار کنار چشم رو دور میکنه و صدقه امام زمان مبشه باورت نمیشه دقیقه به دقیقه هرکاری بکنیم صدقه میندازیم هممن همشوهرم هم مامانمولی همه چشمشون به زندگی ماستباور کن داریم اذیت میشیم مردم نمیدونن کماهم سختی وناراحتی تو زندگیمون هستاما اونا فقط دورنمای زندگیمونو ک قشنگه میبینن خدا حال همه رو خوب کنه..
مهسا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 259 باورت نمیشه دقیقه به دقیقه هرکاری بکنیم صدقه میندازیم هممن همشوهرم هم مامانم ولی همه چشمشون به زن ... اره موافقم مردم چشم دیدن خوشی دیگرانو ندارن اصلا