2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من 14 ماهشه.یک ماهه راه افتاده.چند تا کلمه میگه.بابا مامان قان قان نه جیش😂 نی نی

جدیدا قاشق رو میزنه تو بشقاب غذا میکنه دهنش.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

توپ بازی رو کاملا بلده و متوجه میشه یعنی میشینه  و توپ رو پرت میده واسم و منم پرت میدم سمتش بلده بگیرش.

صدای حیوونا رو خیلی باهاش تمرین میکنم اما بلد نیست بگه. دس دسی میکنه.یا بهش میگم بوق بزن انگشتشو میذاره رو بینیم فشار میده.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

من دخترم 15 ماهشه صدای چند تا از حیوونا رو بلده،  حدودا 10 تا کلمه رو میگه،اعضای صورتشو بلده.  بازی هم بیشتر سوار ماشینش میشه میچرخه تو خونه، کتاب میاره تا واسش بخونم،  با گربه و خرگوشمون هم خیلی بازی میکنه. با بچه های دیگه بلد نیست بازی کنه ولی همش خودشو میچپونه تو بازیه بزرگترا و معمولا کتک میخوره ازشون😅