2777
2789
عنوان

بهترین خاطره ای که از همسرتون دارید چی بوده؟بیاید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 84 پست
تا یکم هیجان اولین روابط میاد پایین دو طرف دیگه تلاشی برای حفظ جذابیت رابطشون نمیکنن زیاد و بعضی زنا ...

میدونی درد اینه که یه طرف این قضیه همونی باشه که همیشه بود ولی طرف مقابل عوض بشه و نخواد که درست بشه...اینجاس که خیلی اذیت میکنه آدمو:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی درد اینه که یه طرف این قضیه همونی باشه که همیشه بود ولی طرف مقابل عوض بشه و نخواد که درست بشه ...

اره متاسفانه.ولی من ایمان دارم زنی ک یکبار یک مرد رو عوض کرد و عاشق خودش کرد قابلیت این رو داره که دوباره اونو تغییر بده فقط باید بخواد و مصمم باشه.

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 
من همسرم یه عمل سخت داشت، وقتی داشت بهوش میومد منو تو اتاق ریکاوری راه داده بودن چون، من سه ساعت پشت ...

😂😂😂😂مردم از خنده میگفتی:نمیگی با این همه احساس دیوونت میشم لعنتی؟😂😂😂😂

اولین روز بعد عقد که اومد خونمون  رفتم پیشواز بهش دست دادم یهو دستم کشید و بغل و بوس بوس ...خجالت کشیدم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

تو مراسم خواستگاری بودیم و جواب بعله رو داده بودیم یه روز بهم زنگ زد و گفت میشه بیای کوچه پشتی منم بدون اینکه بگم به خانوادم رفتم  خدا شاهده نزدیک سه قاب انگشتر از دوستش که طلا فروش بود گرفته بود اورده بود که من انتخاب کنم تا برا نشونم که با مادرش رفت همونو بگیره منم با وسواس انتخاب کردم 😍😍😍😍 البته ننه عفریتش یه انگشتر نازک خریده بود اورده بود چون من از اون نگینی ها انتخاب کرده بودم 😠😠😠😠 بهترین خاطرم همین بود 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
اولین روز بعد عقد که اومد خونمون  رفتم پیشواز بهش دست دادم یهو دستم کشید و بغل و بوس بوس ...خجا ...

وای نگو اولین بار که به ادم  دست میزنن دوس داری از خجالت بمیری 

تازه من بامزه همسرم از حولش زیرپوششم برعکس تنش بود بعد ده سال هنوز بهش میگم 😆😂😂😂 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩