2777
2789
عنوان

بهترین خاطره ای که از همسرتون دارید چی بوده؟بیاید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه هم خاطره اولین بوسا خوب نیست😕

من تازه نامزد کرده بودم .عقد نبودیم هنوز ،مثلا نشسته بودیم شب تو پذیرایی حرف میزدیم ،گفت چرا دور نشستی بیا نزدیکتر ،رفتم ،ولی فکر نمیکردم ،یهو دست انداخت دور گردنم یه بوس عجیب از لپم گرفت.منم که اولین بارم بود یه نامحرم بهم دست میزد.ناخوداگاه جیغ زدم نکن نکن،

خاک تو سرم .زود تومدم تو حال خونه.داداشم یهویی جلوم ظاهر شد با عصبانیت گفت چی شده ،انگار بو برده بود .هر وقت یادم میاد میخوام بمیرم،دوس دارم بکشمش

چرا همه همینن؟اون زندگی عاشقانه که تصور میکنی فقط واسه اولاس 

نمیدونم واسه خودمم سواله کسی ک جونشوواسم میدادچی شدهمه چی یادش رفت

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی

من همسرم یه عمل سخت داشت، وقتی داشت بهوش میومد منو تو اتاق ریکاوری راه داده بودن چون من سه ساعت پشت در اتاق عمل تنها وایساده بودم، وقتی داشت بهوش میومد دست رو سرم می کشید و منو به سینه اش میچسبوند و میگفت خیلی خوشحالم دوباره میبینمت و پرستارا میگفتن نه نه فاصله بگیر بخیه هاش... خودم بغض کرده بودم اونجا برای اولین بار به دوستاشتنش ایمان اوردم، بعدش که بهش گفتم ، گفت من اصلا یادم نمیاد و تو چقدر بیفکری من اونموقع بیهوش بودم و نمیفهمیدم چکار میکنم ، نگفتی میوفتی رو بخیه هام😮

چرا همه همینن؟اون زندگی عاشقانه که تصور میکنی فقط واسه اولاس 

تا یکم هیجان اولین روابط میاد پایین دو طرف دیگه تلاشی برای حفظ جذابیت رابطشون نمیکنن زیاد و بعضی زنا ک کلا ول می کنن خودشونو بخودشون نمیرسن.جدا از اونا کم کم عیبای همو میبینن و چون قاطی میشه با روزمرگی ها و بالاپایینای زندگی رفتاراشون تغییر می کنه با اینکه می تونن با همن بالاپایینا و سختیا زندگی باز هم عاشق باشن

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 
من همسرم یه عمل سخت داشت، وقتی داشت بهوش میومد منو تو اتاق ریکاوری راه داده بودن چون، من سه ساعت پشت ...

خیلی خندیدم اول گفتم چ عاشق ولی جمله اخرت کشت منو

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی