2777
2789
عنوان

بهترین خاطره ای که از همسرتون دارید چی بوده؟بیاید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 84 پست

ی بار من عمل جراحی داشتم شب از خونه اومد بیرون تو ماشین کنار بیمارستان خوابید صب میگفت شب ک خواب بودم یکی اومده ک ماشینو بدزده فک کرده کسی توش نیس بعد ک پاشدم نگاش کردم یارو دوپا داشته دو پای دیگه قرض کرده در رفته..... بعد عمل زود ب زود برام خوراکیای خوشمزه میگرفت یادمه خیلی حرف زدنش ارومم کرد و استرس عملو از یادم برد صب زنایی ک تو اتاق بودن میگفتن ما اصن نخوابیدیم اما تو شب همون مدلی رفتی تو تخت صب همون مدل بیدار شدی؛😁😁😁😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار من عمل جراحی داشتم شب از خونه اومد بیرون تو ماشین کنار بیمارستان خوابید صب میگفت شب ک خواب بود ...

اخییییییییییی ایشالا خوشبخت بشید خیلی جالب بود  

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 

نامزد بودیم رفته بودیم ببیرون آقای همسرازقضامنوبردباغ تو ماشین نشسته بودیم گفت بریم صندلی عقب بشینیم راحت حرف بزنیم  یهوشروع کرد منوبوسیدن یدفعه صدای داد شنیدم برگشتیم بیرون ماشینونگاکردیم دیدی یه آقای پیری چوب به دست وایساده میگفت برید تا با چوب نزدم شیشه ماشینتوخوردنکردم همسر همچین از صندلی عقب پریدرفت پشت فرمون گازو گرفت من تاچندساعت توشوک بودم یکم که دور شدیم هی همسرمیگفت بیا جلوبشین من می گفتم نمیام عقب خوبه😂😂😂اون لحظه خیلی بد بود ولی تاالانه همش میخندیم به اون موقع

جان منی....یار منی....دولت پایدار من💜🧿
وایعنی شوهرت اون که انتخاب کرده بودی نگرفت؟

طفلی با رفیقش هماهنگ میکنه که مادرم رو اوردم همونو بیار جلو ولی مادرش میگه نه این تک نگینا خیلی خوشگله 😕 اون عروس دیگه حسکدی میکنه که برا اون نخریدیم 😤😤 بعد یه رینگی که دو ردیف نگین داشت برام ورداشته بود  انگار شوهر من و اون یکیه که بخواد حسودی کنه 

البته بعدش برا عروسیم من از اون تک نگینا برداشتم تازه برا که حرص جاریمم دربیاد همش رو جواهر ک برلیان برداشتم 😆😆

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩