2777
2789
عنوان

بهترین خاطره ای که از همسرتون دارید چی بوده؟بیاید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 84 پست

تو یه مهمونی بودیم هنوز یخمون اب نشده بود یه هفته بود عقد کرده بودیم یهو رفتم تو اتاق که موهامو درست کنم دیدم یکی از پشت بغلم کرد گردنمو بوسید واااای اون لحظه هیچ وقت یاذم نمیره

عشق فقط همسرم💏💟تیکر عروسیمونه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی چ قشنگ و احساسی   بنده خدا عذاب وجدان گرفته بود    

اره خیلی خب منم واقعا وضعیتم بد بود در حدی که یه بیمارستان رفتم حتی پذیرشم نکردن با آمبولانس فرستادنم جای دیگه که دکترم بود

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
اولین بار که بوسم کرد تو کوچه بودیم داشتم حرف میزدم هوا تاریک بود نیمه شب حواسم نبود ی دفعه لبامو بو ...

اولین بوسا همیشه خاطرس  یادم باشه تاپیکشوبزنم  

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 
انشاالله خوشبخت باشید گلم    

همچنین عزیزم

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

ما راه دور بودیم...گفت واست یه نامه فرستادم،برو پست بگیر...رفتم دیدم یه جعبه بزرگه...کلی ذوق کردم...توش کلی چیزمیز بود، عروسک،لواشک، شکلات،نامه،روسری و گوشواره و گردنبند( بدل ولی زیبا)و...

اون بهترین کادویی بود که تاحالا بهم داده...😍

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕
ما راه دور بودیم...گفت واست یه نامه فرستادم،برو پست بگیر...رفتم دیدم یه جعبه بزرگه...کلی ذوق کردم... ...

چقدر احساسی منم همسرم راه دوره یاد کادو تولدم افتادم  

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 

بعدعقدب محض خالی شدن اتاق بوسم کردحواسش بهم بودهرکارباارزشی ک واسه خونوادش میکردمیگفت خانومم گفته عکس من تصویرزمینه اش بودهرچی من میگفتم حرف من بودمیگفت توجان منی نمیزاش یه ساعتم ازش دورباشم ولی حیف ک زودگذشت کاش توهمون روزامیموندیم

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی