2777
2789
ببخشید صندلی خریده یعنی چی نمیفهمم منظورتونه

پول میدی به یه نفر که رابط باشه و طرف سرش به تنش بیارزه 

هم رتبه کنکورو جابجا میکنه برات و هم صندلی میخری ینی اینکه مثلا با ۳۰هزار یا بیشتر مبلغی درحد۳۰۰میلیون میدین و میری سر کلاس بچه های پزشکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی؟ گروه کجا

ما یه گروه بودیم مشاوره کنکور گرفته بودیم البته من جریان خرید سوالا رو فردای کنکور فهمیدم یکی از بچه ها ساعت ۵ صبح زنگ میزنه به مشاورمون میگه سوالای کنکور رسیده دستم مشاورم میگه اینا همش جنگلی روانی قبل از کنکوره واسه استرس دادن به بچه هاست و ازین حرفا این بدبخت بیچاره هم نمیخونه حوزش با من یکی بود بعد از کنکور قیافش مث ماست شده بود میگفت سوالا همونا بودن همش مشاورمونو نفرین میکرد 

ولی توی همون گروه سه چهار نفر دیگه سوالا گیرشون اومد  که براشون بد نشد  

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
پارسال دوست خودم گفت تو حوزه امتحانی خواهرش همینجوریییی تقلب میکردن و سوال رد وبدل میشده  اما ...

امتحان نهاییا مراقباشم ب درد نمیخورن والا

ما خودمون مثل اب خوردن تقلب میکردیم

ولی کنکور اینطور نیست

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....