الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه متاسفانه رتبشون به اون خوبی که باید میشد نشد چون سوالا ساعت ۵ یا ۶ صبح رسیده بود دستشون بدون جواب اینا هم خنگ تر از این حرفا بودن به علاوه یه سری حرکات توی کنکور پارسال زده شد که رتبه ها خراب شد
در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
فقط بعضیا یه مشکلی دارن میرن الکی سر جلسه ی مناطقی که سختگیری کمتره، سوالارو برای بیرون میفرستن، در همین حد شنیدم که اونم به دست کنکوریای که سر جلسن نمیرسه😅
We are just passengers, on a train. We are all fading away.
سوال کنکور نه ولی دوستم برای دخترش صندلی دانشگاه خریده
چطوری
کدوم دانشگاه،کدوم رشته
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
اینطوری که همه میخرن،رتبه یه نفرم خوب شه بازم نمیتونه درس بخونه تو اون رشته
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
عزیزم به عنوان مثال من پارسال دانشگاه پرستاری قبول شدمودوست دارم سال دیگ هم شانسموامتحان کنم نمیخوام فرصت پرستاری وازدست بدموممکنه سال بعدپزشکی قبول نشم صندلی دانشگامویعنی پرستاریومیخرم که اگه قبول نشدم برم همون پرستاری