2777
2789

یکی از اقوام نزدیکم تو سازمان سنجشه

میگفت هیچکس نتونسته تاالان سوالارو بخره

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت پیشنهاد دادن؟ سوالات دکترای تخصصی چند سال پیش لو رفت ولی این نه

نه پیشنهاد ندادن 

برای کنکور کارشناسی منظورم بود از بعضیا شنیدم فروش میره اما با قیمت بالا

یکی از اقوام نزدیکم تو سازمان سنجشه میگفت هیچکس نتونسته تاالان سوالارو بخره

پارسال دوست خودم گفت تو حوزه امتحانی خواهرش همینجوریییی تقلب میکردن و سوال رد وبدل میشده 

اما فروش سوالو نمیدونم 

امتحان نهاییا که همیشه فروش میره

سوالا واقعا همونا بود؟ رتبشون خوب شد !؟

نه متاسفانه رتبشون به اون خوبی که باید میشد نشد چون سوالا ساعت ۵ یا ۶ صبح رسیده بود دستشون بدون جواب اینا هم خنگ تر از این حرفا بودن به علاوه یه سری حرکات توی کنکور پارسال زده شد که رتبه ها خراب شد

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️

فقط بعضیا یه مشکلی دارن میرن الکی سر جلسه ی مناطقی که سختگیری کمتره، سوالارو برای بیرون میفرستن، در همین حد شنیدم که اونم به دست کنکوریای که سر جلسن نمیرسه😅

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
سوال کنکور نه ولی دوستم برای دخترش صندلی دانشگاه خریده

چطوری

کدوم دانشگاه،کدوم رشته

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
با پول پزشکی سراسری تبریز

اینطوری که همه میخرن،رتبه یه نفرم خوب شه بازم نمیتونه درس بخونه تو اون رشته

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
ببخشید صندلی خریده یعنی چی نمیفهمم منظورتونه

عزیزم به عنوان مثال من پارسال دانشگاه پرستاری قبول شدمودوست دارم سال دیگ هم شانسموامتحان کنم نمیخوام فرصت پرستاری وازدست بدموممکنه سال بعدپزشکی قبول نشم صندلی دانشگامویعنی پرستاریومیخرم که اگه قبول نشدم برم همون پرستاری

باردارنیستم.برای رسیدن به خواستهامه