سرد میشم واقعا همین بهس بگی انکار میکنه فقط بی تفاوت با بهش همین ماغیه
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوبه بدونیم هر گوسفندی رو نباید وارد حریممون کنیم، خونه حرمت داره و افراد اون خونه خانواده ما خواهند بود،
کسی اینو نفهمید لیاقت رفت و آمد نداره!!
والا من باشم همونجا طرفو میزنم، هیچ چیزی اهمیت نداره برام جز راحتی خانوادم !!!
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
خوبه بدونیم هر گوسفندی رو نباید وارد حریممون کنیم، خونه حرمت داره و افراد اون خونه خانواده ما خواهند ...
داداشم کلا 17 سالشه و این هم فامیل نزدیکمون هست خانواده هامون زیاد باهم در رفت آمدن حرمت و دوستی خانواد هارو نمیشه به خاطر این انگل که خراب کنیم ولی حتما باید به خانوادم بگم دیگه کلافه شدم
تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚
داداشم کلا 17 سالشه و این هم فامیل نزدیکمون هست خانواده هامون زیاد باهم در رفت آمدن حرمت و دوستی خان ...
نمیفهمم اینارو...
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.