الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد چند وقتش حاجت گرفتي؟ و اينكه به كسي هديه كردي يا نه همينجوري خوندي؟
ببین من مادرم خونشون روضه بود40تاازخانوما داوطلب شدن چله یاسین هرروزبخونن وهرروز بشه به نیت یک نفر. با اصراراطرافیان یدونه م من برداشتم برامن نفرهجدهم شدم.ینی روز18ک میرسید همه به نیت من میخوندن.شاید باورت نشه اما روز18که رسید من رفته بودم بیرون اومدم خونه خبردادن ک مشکلمون حل شده اصلا باورم نمیشدانقد دقیق ازون به بعد بارها خودم تنهایی توخونه چله گرفتم تا40روزخوندم حتی شده ک یه روزنتونستم فرداش بجاش خوندم اما هربار دست خالی برنگشتم.
حاجت ک جدا......من معجزه دیدم بااین اذکار برو ت حیاط..یا بالکن.یا پنجره رو بازکن نصفه شب رو به اسمون اسم های خدا که حدود فکر کنم 100 تا هست بخون..از ته دلت...وقتی هر اسم میخونی به معنیشم فکر کن... معجره میبینی
چون بعضی اسمهای الله که خدا گفته اگ اون اسمهارو بخونید نه نمیارم تو حاجتتون، اومده بین 100 اسم