2777
2789

سلام عزيزان...

بياين ختم يا ذكرى كه خودتون يا دوستان و آشنايانتون ازش حاجت گرفتن رو بگين،

نياز به ختم دارم عزيزاي دلم...

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله یاسین👌👌👌👌👌👌👌

خيلي بيقرارم اين چند روز تنشهايي داشتم كه امروز به اوجش رسيد دارم دق كيكنم واقعا...

هم ميخوام مسأله اقتصاديمون درست بشه هم اينكه آرومى قرار بگيرم...

بعد چند وقتش حاجت گرفتي؟ و اينكه به كسي هديه كردي يا نه همينجوري خوندي؟

ببین من مادرم خونشون روضه بود40تاازخانوما داوطلب شدن چله یاسین هرروزبخونن وهرروز بشه به نیت یک نفر. با اصراراطرافیان یدونه م من برداشتم برامن نفرهجدهم شدم.ینی روز18ک میرسید همه به نیت من میخوندن.شاید باورت نشه اما روز18که رسید من رفته بودم بیرون اومدم خونه خبردادن ک مشکلمون حل شده اصلا باورم نمیشدانقد دقیق ازون به بعد بارها خودم تنهایی توخونه چله گرفتم تا40روزخوندم حتی شده ک یه روزنتونستم فرداش بجاش خوندم اما هربار دست خالی برنگشتم.

(کاربری جدیدمه)خدایا دستمو بگیرفقط تومیتونی♡

حاجت ک جدا......من معجزه دیدم بااین اذکار
برو ت حیاط..یا بالکن.یا پنجره رو بازکن نصفه شب رو به اسمون اسم های خدا که حدود فکر کنم 100 تا هست بخون..از ته دلت...وقتی هر اسم میخونی به معنیشم فکر کن... معجره میبینی

چون بعضی اسمهای الله که خدا گفته اگ اون اسمهارو بخونید نه نمیارم تو حاجتتون، اومده بین 100 اسم

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس البته من حاجت نگرفتم نمیدونم شاید درست انجام ندادم ولی میگن اگر در ...

آخه اون شرايط اينو داره كه عادت ماهيانه شدى بگي يكي ديگه بگيره واست من كسي رو ندارم اينكارو بكنه برام

آخه اون شرايط اينو داره كه عادت ماهيانه شدى بگي يكي ديگه بگيره واست من كسي رو ندارم اينكارو بكنه برا ...

تو سایت آیت الله جاودان گفته خانوما میتونن تو بیست روز روزی دوبار بخوننش که به پریودیشون نخوره

ببین من مادرم خونشون روضه بود40تاازخانوما داوطلب شدن چله یاسین هرروزبخونن وهرروز بشه به نیت یک نفر. ...

واقعا ميگي؟؟چقدر خوب 😍

خوش بحالت دعا كن دل منم آروم شه و مشكلمون حل بشه...

حتما انجامش ميدم.

حاجت ک جدا......من معجزه دیدم بااین اذکار برو ت حیاط..یا بالکن.یا پنجره رو بازکن نصفه شب رو به اسمون ...

متشكرم عزيزم حتما انجام ميدم اين اسم هارو از كجا ميتونم بيارم؟؟

ازکجا پیداکنیم اون اسمهارو

توی نت جستجو کن..رحمان رحیم الملک القدوس السلام المومن المهیمن العزیز الجبار متکبر خالق بار مصور قهار وهاب تواب علی عظیم و.....

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍