2777
2789
عنوان

بياين همگي ختمي يا ذكري كه ازش حاجت گرفتيمو بگيم❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجابت دعا اعتقاد حتمی به براورده شدنش میخاد با دل معتقد متوسل شو به حضرت عباس و بگو ۱۳۳ مرتبه یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
واقعا ميگي؟؟چقدر خوب 😍 خوش بحالت دعا كن دل منم آروم شه و مشكلمون حل بشه... حتما انجامش ميدم.

اره واقعا هنوزم خودم باورم نمیشه.الان باز میخواستیم خونه بخریم به نیت خونه نذرکردم که خدواروشکر حل شد یخورده شرایط سخت شد ولی خریدیم ومن نذرچله یاسین دارو و همچنین سوره حشر چون میگن خیلی خوبه اون سوره هم..وهنوز نذرمو انجام ندادم😔اما دیکه باید شروع کنم....من کی باشم ک دعا کنم انقد روسیاهم که....عزیزم امابازم چشم حتما...ان شالله که خدا نگاهی کنه و حاجتت روبده عزیزم

(کاربری جدیدمه)خدایا دستمو بگیرفقط تومیتونی♡
اجابت دعا اعتقاد حتمی به براورده شدنش میخاد با دل معتقد متوسل شو به حضرت عباس و بگو ۱۳۳ مرتبه یا کاش ...

درسته حرفتون چشم حتما انجام ميدم دوست عزيز

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
اره واقعا هنوزم خودم باورم نمیشه.الان باز میخواستیم خونه بخریم به نیت خونه نذرکردم که خدواروشکر حل ش ...

تروخدا براي منم دعا كن انشالله به بهترين حالت و روند حل ميشه برات عزيزم😍❤️

چهل بار سوره حشر، هرروز یه دونه بخون. حین خوندن با تمام وجود به ارزوت فکر کن. نمیدونم حاجتت چیه، اما عکسی که به حاجتت بخوره رو بذار دسکتاپ کامپیوترت،یا گوشیت،هرروز نگاهش کن و با خودت تکرار کن که من یقین دارم که به حاجتم میرسم. من کتابای روانشناسی زیاد میخونم ،کتاب راز رو خوندم، و به این باور دارم که همیشه هم خدا در براورده شدن ارزوی ادم نقش نداره،خدا بهت نیروی لاینتناهی عرفانی داده تا ازون طریق ارزوهات رو جذب کنی. 

اینم بگم سوره حشر سرتاسر معنای خوب داره،صفتهای زیبای خدا و توصیف بهشت.خودت احساس خوب پیدا میکنی! 

من باور دارم که اگه توی دعاهام به کسی لعنو نفرین کنم به ارزوم ربطی نداره،اما اگه به کلام خدا توسل کنم و ویژگی های خدا رو بخونم و حس خوب بگیرم،باور دارم که افریدگارم منو به ارزوم میرسونه

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!
چهل بار سوره حشر، هرروز یه دونه بخون. حین خوندن با تمام وجود به ارزوت فکر کن. نمیدونم حاجتت چیه، اما ...

😭😭ميشه شما كه كتاب روانشناسي زياد ميخونى منو راهنمايي كني ازين افكار بد خودمو بكشونم بيرون؟

😭😭ميشه شما كه كتاب روانشناسي زياد ميخونى منو راهنمايي كني ازين افكار بد خودمو بكشونم بيرون؟

چجور افکار بدی داری؟ چی ازارت میده؟

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!
چجور افکار بدی داری؟ چی ازارت میده؟

با خانواده همسرم بحثم شده ...

در واقع من دوسال نامزديمو با اونها زندگي كردم و طي اون سالها من آسيب زيادي از مادر همسرم خوردم...لحن رفتاري بد...اينكه همسرمو تشويق به خيانت ميكرد...دخالت...دعوا...نميذاشت همسرم حتى براي من كادو بخره...

منو تحقير ميكرد...بهم سركوفت ميزد...يادم كه مياد اصلا دسوونه ميشم...و در آخر اين بدقوليش...

اينكه قرار بود براي ما تلويزيون و لباسشويي بخرن...

اما با لحن بدي دوروز بعد از عروسى گفت من ميخواستم بندازم گردن باباي سحر...

اين حرف خيلي منو رنجوند و من در مواجهه با اين خانم باهاشون سلام و خدافظي نميكردم...

حالا بعد از چند روز پدر همسرم زنگ زد امروز با من و دعوا...كه تو ميخواي پامارو ببري و اين حرفا كه من هروقت بخوام ميتونم پسرمو بيارم خونمونو شما نيا...

خيلي حرفا كه اصلا منو خيلي ناراحت كرد و بهم ريخته و باعث شد پدر من هم تماس بگيره باهاشون و خانواده منم حتى مطلع شدن...

دلم خيلي شكسته...احساس تنفر عميقي به اون زن دارم و احساس ميكنم تا يه اتفاقي براش نيفته و تقاص كاراشو نبينه من آروم نميشم....

با خانواده همسرم بحثم شده ... در واقع من دوسال نامزديمو با اونها زندگي كردم و طي اون سالها من آسيب ...

ببین عزیرم من نتونستم بفهمم چرا یه مادر باید بچه اشو تشویق کنه که خیانت کنه، شاید موافق ازدواج با شما نبوده، که موافقت یا عدم موافقت اون دیگه مهم نیس،مهم اینه که شما الان دیگه باهم زنو شوهرید. شاید مادرشوهر تو،از تو یه پبش زمینه فکری داره، که باعث شده هی شوهرتو تحریک کنه، این باعث شده که تورو قضاوت کنه، تو باید بهش نشون بدی که قضاوتش درموردت غلطه، اینکه بهش سلام نکنی یا باهاش خدافظی نکنی فقط به مساله دامن میزنی.

بهت حق میدم که ناراحتی بابت اون دوتا تیکه ای که قرار بوده بدند ولی ندادن، طرفینی که این قرار مدارا رو میذارند بزرگتراند، از اول به خانواده ات باید بگی ناراحتیشونو بابت بدقولی اونا ابراز کنند. بهتر میبود جایی ثبت میکردید که اونا این قولو دادند تا نتونند زیرش بزنند.

اما دوتا راه داری، راه اول اینکه هی بشینی خودخوری کنی واسه خاطر ماشین لباسشویی و تی وی،هر وقت مادرشوهرتو میبینی سلام نکنی،نگاه ها رو رو خودت سنگین کنی و باعث بشی بقیه روت حساس بشند هی پیغوم پس پیغوم بفرستند و توهم هی غصه بخوری پیر بشی!

راه دوم اینه‌که بگی خوب نمیدند، حرص خوردن منم ماشبنو تلوزیون بهم نمیده جز اینکه خودمو پیر میکنم، با مادرشوهرتم معمولی رفتار کن،نمیگم گرم بگیر چون حق داری دلخور باشی،بهش سلام کن خدافظی کن،خونشم میری اگه تو اشپزخونه اس بهش بگو کمک نمیخواید؟! فقط درهمین حد! مطمئن باش اخلاق و‌صبوریتو ببینند از زیر سنگم شده برات جور میکنند.نکردندم فدای سرت.

به شوهرتم بگو فدای سرت عزیزم، من بدون ماشینو تی وی میتونم زندگی کنم یه شیش ماهی، بعدا میخری.

فکر نکنم اینقدر پررو باشه بگه نه تو باید بیاری.

اینم بهت بگم منو شوهرم سال اول زندگی مشترکمون نه تی وی داشتیم نه ماشین لباسشویی، چون یه شهر خیلی دور افتادیم و‌میدونستیم که موقتا اینجاییم و زندگی دانشجویی داشتیم،هیچ‌اتفاقیم نیفتاد.

ببین عزیرم من نتونستم بفهمم چرا یه مادر باید بچه اشو تشویق کنه که خیانت کنه، شاید موافق ازدواج با شم ...

دورت بگردم ما هم تو قباله نوشتيم هم خانواده من ابراز ناراحتي كردند...

من فقط دليل سلام نكردن و گرم نگرفتنم اين وسايل نيست بخدا...بلاهايي سرم آورده كه خدا ميدونه....

اما واقعا نميتونم باهاش رو به رو بشم مخصوصا بعد از تماس امروز در همسرم و اينكه باورت شايد نشه من انقدر به اين آدمها احترام گذاشته بودم كه حتى خواهراش و خونواده هاشون مونده بودن اما خيلي بد جوابمو دادن...

درسته بزرگترن ولى من واسه خودم شخصيت دارم اين نميشه كه هر رفتاري دلشون بخواد با من بكنن منم بگم باشه...

شما ميگي مدارا كن،به من گفتن ما يه تلويزيون شكسته داريم بريم تعمير كنيم بديم به شما خداي بالاسرم شاهده گفتم ياشه هيچ ايرادي نداره دستتونم درد نكنه...

چه بايد ميكردم كه نكردم...؟

خيلي بيقرارم اين چند روز تنشهايي داشتم كه امروز به اوجش رسيد دارم دق كيكنم واقعا... هم ميخوام مسأله ...

سلام امضام و تاپیکمو بخونید https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2239203&slug=از-شهدا-حاجت-گرفتم&postId=90524021

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

دورت بگردم ما هم تو قباله نوشتيم هم خانواده من ابراز ناراحتي كردند... من فقط دليل سلام نكردن و گرم ...

واقعا خیلی نامردند، مطمئن باش که خدا جوابشونو میده، تو نمیخواد انرژیتو بذاری که بخوای براش دعا کنی بلا سرش بیاد،انرژیتو بذار که به خودت حس مثبت بدی،اونارو واگذار کن به خدا.میدونم سخته، مثلا کتاب بخون، فیلم ببین،همینکه میاند تو ذهنت سریع تلاش کن حواس خودتو پرت کنی.

بنظرم حق داری یه مدت نخوای ببینیشون،ولی اگه مجبوری ببینی و بخوای کم محلی کنی دوباره یکی زنگ‌میزنه اعصاب خودتو خورد میکنه.باعث میشه یه بار دیگه به کوله بار غم هات اضافه بشه. من تاپیک قبلیتو خوندم،یکی گفته بود جواب نده،یکی گفته بود بی محل باش،اما باور کن اینا تو زندگی خودشونم اینقدر شجاعت ندارند فقط یه چیزی دارند میگند زندگی تورو بدتر کنند.

تو یه مدت نبینشون،اصلا نه ذهنتو نه دهنتو الوده نکن که بخوای بهشون فکر کنی، واگذارشون کن به خدا،فقط رو خودت تمرکز کن با دوستات،خانواده ات حتی شوهرت شاد باش، فکر کن مادرشوهرت مثل یه معلم سختگیره که متاسفانه مجبوری باهاش حالا حالا ها درس پاس کنی و احترامشو داشته باشی.