الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب این دوراه داره یا طرفتو لا منگنه میزاری و اون ری اکشن منفی نشون میده همش و آخرش اون چیزی رو که دوست نداری میبینی چون خودت داری بهش انرژی منفی پرت میکنی دوم اینه که به ظاهر بی تفاوت از دور مثل عقاب زیر نظر داریش . که حتی تو فکرشم بدونه یه عقاب زیر نظرش داره نه یه موش. اون وقتی که اعتماد و ببینه راه های دیگرو جلوش بسته میبینه ولی هر کاری میکنید حال همو بهم نزنید. عشقی باشید
سلام من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه