2777
2789

ممکنه تحت شرایطی که قرار گرفته دروغ بگه 

مسئله حیاتی هست ممکنه تو تشخیص سال ها اشتباه کنه در حالیکه چندین بار تکرار بکنه زمانشو 

برادرزادم ادعا داره با داداشم چند بار خونه یه زن رفتن و از قدیم رفتن و دیده همو بوسیدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه 

یه وقتا حتی یه خاطره از کسی دیگه  زیاد توی ذهن طرف بیاد 

تصور میکنه خودشم اونجا بوده 

بنابراین نمیشه زیاد این موضوع رو روش صحت بذارید بگید درست میگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بنظرت جدی نیست آخه رفته به دختره گفته . وقتی دختره مشکوک شده بچه هم بهش گفته

کدوم دختره؟متوجه نشدم

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

شاید زیاد بیراه هم نمی گه 

یه بنده خدایی از روی حرفای دخترد۴ ساله فهمید خانمش خیانت می کنه 

همش می کفت عمو امد خونمون 

عمو با مامان رفت اتاق 

با عمو و مامان رفتیم استخر و .. 

اخرش فهمیدن بچه راست می گفته