asalbanojan مدیر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 530 عنوان پسوورد گوشی مرد جان | مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 65 پست کیا گوشی شوهراشون پسوورد داره.؟کسی هست با این قضیه کنار اونده باشه؟ شوهرم مدتیه واسه گوشیش رمز گذاشته، چون میدونم راحتر میشه و راحتر به کاراش میتونه برسه و نمیتونم چک کنم. بیخیال شم با منم مثل خودش واش گوشیم رمز بذارم...!!!! پنکه روشن کردم خنک شی ☢️ 1398/03/16 | 16:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalbanojan مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 530 خب این دوراه داره یا طرفتو لا منگنه میزاری و اون ری اکشن منفی نشون میده همش و آخرش اون چیزی رو که دو ... بله دقیقا... پنکه روشن کردم خنک شی ☢️
وطن67 عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 3525 بارها دیدم 😢😢...بنظرم با جار و جنجال هیچی درست نمیشه...اروم و با اعتماد ب نفس قوی باهاش حرف بزن..بگو دلیل کارت چیه اول حرف بزنید پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
asalbanojan مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 530 سکوت میکنم. الان چیزی بگم میریزن سرم پس ترجیح میدم سکوت کنم. ن عزیزم بگو فدات پنکه روشن کردم خنک شی ☢️
asalbanojan مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 530 کد رو پیدا کنی هم اثر رو چی جور باز کنیم مال منم اینجور کرده 😴😴 قبلا از طریق ایمیلش وارد رمزش میشدم و نابودش میکردم گوشی های الان دیگه نمیشه😄 پنکه روشن کردم خنک شی ☢️
asalbanojan مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 530 خب چی دیدی؟ و عکس العملت چی بوده؟؟ خیانتکشتن خودم پنکه روشن کردم خنک شی ☢️
sarina_98 عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 21829 ن عزیزم بگو فدات از نظر من مردی که رمز گوشیشو نمیگه بدون شک داره یه چیزیو مخفی میکنه.اصلا شکی توش نیست.
asalbanojan مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 530 از نظر من مردی که رمز گوشیشو نمیگه بدون شک داره یه چیزیو مخفی میکنه.اصلا شکی توش نیست. بله صد درصد تاپیکا قبلیم رو بخون پنکه روشن کردم خنک شی ☢️
sadism عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 19669 قبلا اثر انگشت من روش بود دعوامون شد کلا دیگه ورش داشت بهونه اورد وا اثر انشگ شماچطوری رو گوشبه شوهرتونه😂😂
asalbanojan مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 530 وا اثر انشگ شماچطوری رو گوشبه شوهرتونه😂😂 تنظیم میکنی به هرچندتا انگشت تعریفش میکنی دوتا انوشتا منم بود اثر انگشت خودشم تو گوشیم تعریف بود تو باغ نیستیا😄 پنکه روشن کردم خنک شی ☢️
missayli عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7858 فکر کردین شوهراتون تحفه ان؟؟؟ ول کنید بابا اینقدر چت کنن تا بمیرن مرد بد و هیچ کاری نمیشه کرددد رمز گوشیشوو هم داشته باشید تو خیابون میره دنباله هوس بازی اونم که اهلش نباسه که نیسا هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
sadism عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 19669 تنظیم میکنی به هرچندتا انگشت تعریفش میکنی دوتا انوشتا منم بود اثر انگشت خودشم ت ... نه من اتفاقا تو باغم دارم میوه ام میچینم فک کردم رمزش فقط انگشت شماس گفتم بیرون رفتنی چیکار میکنه 😂😂
asalbanojan مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 530 فکر کردین شوهراتون تحفه ان؟؟؟ ول کنید بابا اینقدر چت کنن تا بمیرن مرد بد و هیچ کاری نمیشه کرددد رمز ... اره منم میگم اما دخترم داره اخلاقا باباشو میگیره وگرنه اصلا دیگه دوسش ندارم پنکه روشن کردم خنک شی ☢️
asalbanojan مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 530 نه من اتفاقا تو باغم دارم میوه ام میچینم فک کردم رمزش فقط انگشت شماس گفتم بیرون رفتنی چیکار میکنه 😂 ... اخه من کارآگاه گجتم. میگم دستهای پرتوان برسین به داد این ناتوان 🤣🤣🤣🤣🤣🤣برا منم بچین 😄😄😄😄😄 پنکه روشن کردم خنک شی ☢️
missayli عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7858 اره منم میگم اما دخترم داره اخلاقا باباشو میگیره وگرنه اصلا دیگه دوسش ندارم کیو دوست نداری؟؟؟ هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم