2777
2789

چله دعاي توسل گرفتم براي بخت گشايي انشالله🙏🏻 

شنيدم خيلي مجربه و حاجت ميده 

٤٠ نفر ك شديم تاپيكو قفل ميكنم و براتون لينك گروهو ميفرستم خوشگلااا ❤️❤️❤️

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم من هستم .اگه خانماي متاهل نيان و دعوامون نكنن كه زشته و عيبه و چرا شماها انقد شوهري هستين 🤪

😂😂

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️
عزيزم من هستم .اگه خانماي متاهل نيان و دعوامون نكنن كه زشته و عيبه و چرا شماها انقد شوهري هستين 🤪

شوهری بودن هیییچ عیبی نداره...

ولی اینکه ادم برای چیزی ک میخواد کاری نکنه و فقط بشینه دعا کنه مسخره س....

مثل این میمونه من بگم میخوام دکتری بگیرم.. چه دعایی بخونم....

خنده دارررره...

خوب برید یکی رو پیدا کنید باهاش ازدواج کنید دیگه چله چیه....😒😒😒😒

شوهری بودن هیییچ عیبی نداره... ولی اینکه ادم برای چیزی ک میخواد کاری نکنه و فقط بشینه دعا کنه مسخره ...

عزيزم ببخشيد مگه ما گربه ايم كه بريم بگرديم يكي رو پيدا كنيم ..بعدم شما از كجا ميدونيد كه ما توي زندگيمون چه كرديم و نكرديم ،اين نسخه براي همه جواب نميده و گاهي حتي نتيجه عكس هم ميده!ميگن تا به روز كسي نرسي به دلش نميرسي 😉

اونایی که ازدواج کردن ولی دوست نداشتن ازدواج کنن هم میشه بیان؟؟؟

نه فقط مجردا

شوهری بودن هیییچ عیبی نداره... ولی اینکه ادم برای چیزی ک میخواد کاری نکنه و فقط بشینه دعا کنه مسخره ...

چجوري بگرديم يكيو پيدا كنيم مثلاا؟؟؟؟ 

بريم خودمو بندازيم سر مردم بگيم بيا مارو بگير ؟؟؟؟ 

يا اينكه كاغذ بنويسيم بندازيم گردنمون ك ما مجرديم شوهر ميخوايم؟؟؟

ازدواج قسمته ك خدا بايد سر راه ادم قرار بده 

دكتراا بحثش خيلي فرق ميكنه عزيزم اون بستگي به تلاش و درسخوندن داره