2777
2789
عنوان

مادرشوهرمو ب چشم هوو میبینم

616 بازدید | 31 پست

من دوسال نامزدبودم تازه یکماهه عروسی کردم، ازحق نگذریم مادرشوهرم خیلی خوبه اصلا اهل مادرشوهربازی دراوردن نیس،اوایل نامزدی خیلی دوسش داشتم خیلی هواموداشت حتی بیشترازمادر خودم،ولی یک سال و نیم بعد ازعقدم واقن نمیدونم چم شد ازاین رو ب اون روشدم.برام مثل هوو شده ، بعدگذشت این مدت تازه فهمیدم ک مادرشوهرم شوهرمو ازبین بچه های دیگش بیشتر دوست داره، شوهرم کافیه بگه فلان چیز و هوس کردم سریع پامیشه درست میکنه،همیشه طرفدار شوهرمن میشه توجمع و ب پدرشوهرم اصلا محل نمیده.منم ک این چیزارو دیدم حساس شدم،ب شوهرم ک زنگ میزنه یاپیش شوهرم ک میشینه یا باهم ک حرف میزنن من میخام بمیرم،توروخدا کمکم کنید من چرایدفه اینجوری شدم ،باشوهرم ک روبوسی میکنن من بغض میکنم خودخوری میکنم،دارم ب مشکل برمیخورم سراین جریان باشوهرم،هردفه ک میریم خونشون اخرش دعوامون میشه باشوهرم،کمکم کنید چیکارکنم حساسیتم خوبشه

حسود هرگز نیاسود😁

احساس میکنم به شوهرت حسودی میکنی که مادرش خیلی بهش میرسه،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناس

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ

حساس نشو مادرشه .خودت هم مادر بشی وبه بچت محبت کنی وبزرگش کنی دلت میخواد عروست هوو ببینتت

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

😐😐😐😐😥

یه کم فک کن به کارت خودت خنده ت میگیره

😑

مادر 

مادر

مادر

چند دفعه اینو تکرار کن و چند دقیقه بهش فکرکن ...

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

با حرفایی که زدی فک کنم هووم باشی😐😐😐😐

همسر منم همینه و همینطور مادرش...همش هم مادرشو میبوسه البته همسرم کمی کم توجه هم هست 

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

عزیزم مطمئنی تاثیر نی نی سایت و تاپیکای مادرشوهر و خواهرشوهری نیست؟ آخه رو من واقعا تاثیر گذاشت یک مدت تمام رفتارای مادرشوهرمو به منظور میگرفتم 

من تنها یک درد و رنج را می شناسم و آن درد تبدیل نشدن به چیزی است که تواناییش را داریم ...

روی افکار و ذهن خودت کارکن عزیزم 

ب افکارمنفی ک فک کنی به شوهرت یادمیده یا میخاد کاری کنه رابطتتون بهم‌بخوره فک نکن ب جنبخ مثبتش فک کن ک از طریق دوس داشتن همسرت هرچی‌بخای مهیاست 

بزرگترین مُشکل دنیا اینه کِه؛آدَمای بِدهکار همیشِه طلبکارن👌

معلوم خوبی مادر شوهر لوست کرده مادرش و محبت کردن و گرفتن حق هردو نفر شون به این فکر کن که بارفتارات شوهرت بهت بدبین میشه و فاصله تون زیاد میشه وفکر وکار اشتباه ادامه نده

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😮😐😐😮😮😮😐😐😮😮😮

خدایا به مردم یه دل مهربون بده

یکم آرامش بده

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤