2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم ای خدا،کی مثل من اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 35 پست

عزیزم اینجاست که باید خودتو نشون بدی .

اگر دوستایی رو سراغ داری ک خانواده خوبین با اونا قرار بذار و ب شوهرت پیشنهاد بده با اونا برین بیرون 

یا بکشونش سمت خانواده خودت و ادمای سمت خودت و هی بهونه بیار زیر زیرکی ک عزیزم بیا امشب فلانجا بریم یا امشب فلان کارو بکنیم یا من فلان کارو دارم و سعی کنید دورش کنید از اون جمع و کم کم باهاش صحبت کنین با منطق که اصلا  از دورهمی بدتون نمیاد و دوست دارید ولی با کسایی ک مثل خودتونن قشنگ حرف دلتو بزن ک مقیدی و دلت نمیخواد تو مشروب خوریو اینا بشینی

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با روسری روی موهات مشروب میخوری؟؟؟؟

نه عزیزم من میگم فقط من حجاب دارم و فقط منو شوهرم نمیخوریم ولی برای من تو جمع اونا بودن عذاب آوره ولی شوهر عین خیالش نیست

یعنی به خاطر مشروب سر درد و معده درد داری ،خب عزیزم حتما که نباید میخوردی حتی اگه باهاشون رفت وآمد د ...

من نخوردم از فشار عصبی جمع اینجوری شدم 

شماقبلا درمورداعتقاداتت باایشون صحبت کردید واقاپذیرفتن حالاهم محکم سرحرفت باش 

ضمنا اگه دوستان جدیدی برای خودتون پیداکنید که مثل شماباشن راحتت تر جدایی ازاونها رومی پذیره

وااا چراا رو خودت کار نمیکنی عوض شی؟؟ شوهرت بیچاره چیکار کنه؟؟ تفریحش همین چیزاست دیگه تو هم که کنار ...

چه تفریحی،شوهرم نمیخوره ولی از این که تو اینطور جمعاس احساس خطر میکنم به شدت 

نه عزیزم من میگم فقط من حجاب دارم و فقط منو شوهرم نمیخوریم ولی برای من تو جمع اونا بودن عذاب آوره ول ...

اونا چه باحالن که شما نمیخورید و نگاهتون میکنن و میخورن فکر کنم به اونا هم بد بگذره چون تو این جور دورهمی ها یکی پایه نباشه بقیه ضد حال میخورن . اگه شوهرتم نمیخوره خوب مواقعی باهاشون برید و بیاید که مشروب نباشه . چه کاری . مزه خور نباشییید .(فور فان)

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...
اونا چه باحالن که شما نمیخورید و نگاهتون میکنن و میخورن فکر کنم به اونا هم بد بگذره چون تو این جور د ...

اره قشنگ خودم امروز حس کردم که زیاد خوششون نیومد من رفتم نماز بخونم تواتاق،اخه همیشه و تو هر جمعی در حال اینکاران