2777
2789
عنوان

چجوری به این شک کنیم که بختمون بسته ست و باید کاری کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 80 پست
چکار کردی اخرش؟

میگم ک سرکتاب مامانم باز کرد

هرکسی چیزی میاورد نمیخوردم

بلاخره تموم شد جونم داشت برا همسرم میرفت بازم گیر الکی میدادم ولی بازم خداروشکر تموم شد

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
میگم ک سرکتاب مامانم باز کرد هرکسی چیزی میاورد نمیخوردم بلاخره تموم شد جونم داشت برا همسرم میرفت ب ...

برات بختتو باز کردن ؟

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا خیلی ختم قران دعا و چیزای دیگه انجام دادم که سراغ دعا نویس و ملا اینا نرم اما خانمی برام قر ...

عزیزم دوس ندارم اینو بگم ولی دعا و جادو با قرآن خوندن باطل نمیشه و روشای خاص خودش رو داره. مطمعن باش خاله جان یه عروسی گیرش میاد که چند سال بعد از عروسی پسرش به دست و پات میفته حالا ببین کی گفتم. منم از این افراد دارم تو فامیلم

من واقعا خیلی ختم قران دعا و چیزای دیگه انجام دادم که سراغ دعا نویس و ملا اینا نرم اما خانمی برام قر ...

منم نماز و دعا زیاد انجام دادم ولی یحر چیزی دیگس نکه اونا قویتر خدا هستن نه ولی انجام میدن و نمیشه منکر شد چون تو قران هم گفته اینا جاشون تو دوزخه.دوستای منم هرچی میخونن ولی هیچی.فقط باید بری باطل کنی حتی 40 روز یبار

چون طرفم میگفت فکر نکن کسایی ک تو این کارن یبار اینکارو کردن ول میکنن ظرف موقع خودش چک میکنن ک باطل نشه اگرم بشه زود تمدید میکنن

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
برات بختتو باز کردن ؟

اره .تو قبرستون خاک کرده بودن گفت.تو لاک لاک پشت😂 موندم چه شادی ب دلش میشینه ک زجر و غم کسیو ببین؟با کسی دشمنی دارید؟ یا مامانت کسی باهاش بد هست؟ سعی کنید ب کسایی ک مشکوکید خوب باشید و تعارفش کنید ماهم فهمیدیم قشنک و حسابی تحویلشون میگیریم ک نکنن .شاید کسی ک اصلا فکرش نکنی انجام بده حتی خاله

اره .تو قبرستون خاک کرده بودن گفت.تو لاک لاک پشت😂 موندم چه شادی ب دلش میشینه ک زجر و غم کسیو ببین؟ب ...

به خاله م شک کردم چون باهامون خوب نیست و خودشو جر داد که پسرش منو نخواد زودم براش زن گرفت 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
به خاله م شک کردم چون باهامون خوب نیست و خودشو جر داد که پسرش منو نخواد زودم براش زن گرفت 

بازم سما برو سرکتاب باز کن یجا مطمین

اهل کجایی

چیه میشه بمن بگی من نمیدونم چرا این روش ایه الله حق شناس برلمن خیلی سخته تاحالا گدرا نگاه کردم به ...

برا همه حاجت هاس ...

آره خیلی سخته و زیاد

چهل روز از طلوع تا غروب زیارت خونده میشه و تو این چهل روز نمازات رو باید سعی کنی اول وقت بخونی و از گناه دوری کنی

صد مرتبه تکبیر

یکبار لعن و سلام آخر زیارت عاشورا رو میخونی

دو رکت نماز هدیه به امام حسین (ع)

صد مرتبه تکبیر

زیارت رو از اول شروع میکنی با صد لعن و صد سلام میخومی و در آخر دو رکعت نماز

یه کانال تو تل هم داشت قبلا که اونایی که حاجت روا میشدن پیاماشو میذاشتن

راستش من خودم شده خوندم البته نه چهل روز ولی یسری اتفاقات تو زندگیم افتاد من از برکت خوندنش میدونم 

حتی میگن اگه به صلاحت نباشه مثلا تو خواب بهت گفته میشه 

اره .تو قبرستون خاک کرده بودن گفت.تو لاک لاک پشت😂 موندم چه شادی ب دلش میشینه ک زجر و غم کسیو ببین؟ب ...

یعنی رفتی درش اوردی؟ حظوری رفتی پیش دعا نویس یا تلفنی؟ من چند سال پیش بهم گفتن باور نکردم تا الان که دیدم به طرز عجیبی یجوریه وضعم

برا همه حاجت هاس ... آره خیلی سخته و زیاد چهل روز از طلوع تا غروب زیارت خونده میشه و تو این چهل رو ...

با صد لعن و صد سلام خیلی سخته که

بعد این تکبیرا چیه

چقدر پیچیدس انگاری

چقدر طول میکشه

بعد روزایی که پریوده ادم جی

بازم سما برو سرکتاب باز کن یجا مطمین اهل کجایی

بوشهر یکیو پیدا کردم البته خواهر و شوهر خواهرم میشناسنش منم روم نمیشه بهشون بگم مامانمم به فکر نیس چرا تا این سن کسی نیومده برام از بین همه دختراش😔

یعنی رفتی درش اوردی؟ حظوری رفتی پیش دعا نویس یا تلفنی؟ من چند سال پیش بهم گفتن باور نکردم تا الان که ...

نه من ک نرفتم قبرستون😱😱😰 خودشون کارا میکنن.حضوری رفتم پیش طرف

تلفنی هم میتونن بگن ولی شاید دعا بخوای ک باید حضوری بری 

سلام..استاتر خواستگار اومده برات که برن و دیگه نیان ؟

زیاد حسابشون از دستم در رفته