الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم 32 هستم ازدواج کردم سه ساله ولی خواستگار میومد و خیلی خوب بود برام شیرینی یا آش میوردن ک افسرده بشم و گریه و اینا ک نخام.ولی بابت همسر هیچکس نفهمید تا روز صداق
همش درب خونمونه یا خاکستر بود یا ماده زرد رنگ ک دورش مورچه بود.سرکتابمو باز کردن گفتن اینجوره و هرچی میارن خونتون نخوره
دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️ همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹ 👈هدف اول ۷۵ 👈هدف دوم ۷۰ 👈 هدف سوم ۶۵ 👈هدف آخر ۵۵ 💪
دبیرستان که بودم داییم بدون اجازم وساطت کرد منو به پسر خاله ی ناتنیم که باهامون زیاد خوب نیست معرفی کرد بماند که کلی تحقیرم کردن پشت سرم حرف زدن خونه خاله م تا نکنه پسرشون از داییم حرف شنوی کنه منو بگیره و زود دختر پیدا کردن براش از پسرشونم بزرگتر با اینکه من خیلی کوچکتر بودم . با خودم میگم نکنه به حدی ترسیدن پسرشون منو بگیره که کاری کردن برام که هیچوقت جور نشده
بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق
معمولا دعا نویسای کار کشته اسمتو بشنون حتی اگه خودت اونجا نباشی میگن بختت بسته هست یا نه
من واقعا خیلی ختم قران دعا و چیزای دیگه انجام دادم که سراغ دعا نویس و ملا اینا نرم اما خانمی برام قران باز کرد گفت حتما باید باطل السحر برات انجام بدن بخت گشایی وگرنه همینجور میمونی الان موندم چکار کنم همش از خدا میپرسیدم کی باهام دشمنه همه باهام خوبن چرا فقط من باید اینجور میشدم که یاد قضیه ی چند سال پیش خاله م افتادم که ترسید پسرش منو بخواد
بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق